Microsoft, Katlanabilir Telefonu Surface Duo'yu Duyurdu

76
26
13
9
9
Microsoft, bugün gerçekleştirdiği etkinlikte çift ekranlı tableti Surface Neo'yu tanıtarak bir sürpriz gerçekleştirmişti ancak bununla da yetinmeyen teknoloji devi, bir bomba daha patlattı. Katlanabilir telefon sektörüne de girişen Microsoft, bu sektörde iddialı olacak Surface Duo'yu duyurdu.

Microsoft, bugün New York'ta gerçekleştirdiği etkinlikte beklenmedik bir cihaz duyurdu.  Mobil cihazlar konusunda geride kalan Microsoft, katlanabilir telefon sektörüne adım atarak pazardaki yerini üst kademelere taşımaya kararlı gibi gözüküyor.

Şirket, bugün yapılan etkinlikte Surface Duo isimli yeni telefonunu duyurdu. Katlanabilir telefon denince akla gelen Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X'in piyasaya sürülmelerinde çıkan aksaklıkları kendi lehine çevirmeye çalışan Microsoft, piyasaya iddialı bir şekilde adını yazdırmayı planlıyor.

Android alt yapısını kullanacak

Microsoft, cihazına 'Android'in en iyisini' getirebilmek için Google ile ortak çalışıyor. Elbette telefonun kusursuz bir şekilde piyasaya sürülmesi beklenmiyor ancak yine de Huawei Mate X ve Samsung Galaxy Fold ile rekabet edebileceği düşünülüyor. 

Şirket, Surface Duo hakkında ilk defa bir açıklama yaptığı için elimizde çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Cihazın, gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alacağı söylense de bu yalnızca bir iddiadan ileriye gidemiyor. 5,6 inç ekran boyutuna sahip olan Surface Duo'nun ekranı tamamen camdan oluşacak.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/microsoft-surface-duo-is-the-surface-phone-weve-been-waiting-for
76
26
13
9
9
Emoji İle Tepki Ver
76
26
13
9
9