Microsoft'tan Laptop Seviyesinde İşlemciye Sahip Telefon Geliyor!!

0
0
0
0
0
Microsoft bu kez işi sağlama alıp canavar gibi özelliklere sahip bir Windows 10 Mobile cihazı ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Windows işletim sistemli mobil cihazlar artık sektörün hızla eriyen kısmını sembol etmekte. Microsoft, Windows 10 Mobile ile küçük bir silkelenme yaşasa da Android ve iOS, Windows Phone ile her geçen gün arayı açıyor, üstelik kullanıcılar da artık tercihlerini Windows Phone'lardan yana kullanmıyor.

Fakat bu konuda Microsoft henüz havlu atmış değil. Mobil cihaz sektöründe sızıntıları ile ünlenmiş @evleaks, son tweet'lerinde Microsoft'un üzerinde çalıştığı yeni cihaz hakkında bilgiler verdi. Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip olacak cihazın laptop seviyesinde bir işlemcisi de bulunacak.

@evleaks'in tweet'lerinde söz konusu cihaz ile alakalı paylaştığı görseller Microsoft'un daha önceden üzerinde çalıştığı fakat hayata geçirmediği bir projenin konsept görselleri. 

Ancak @evleaks, görsellerin bir konseptten çok daha fazlasını barındırdığını belirtmekte (yani uzun lafın kısası Microsoft konsepti hayata geçirmeme konusunda ters köşe yapabilir).

Söz konusu yeni Windows 10 Mobile cihazı hakkında henüz başka bir bilgi mevcut değil. Dediğimiz gibi şu an için sızıntılar dahilinde telefonda laptop seviyesinde bir işlemci bekleniyor. Bu da Microsoft'un mobil cihaz konusunda tamamen dibe vurmadan önceki son büyük adımı olarak ele alınabilir.

Bu bağlamda cihazın, son birkaç aydır sık sık gündeme gelen Surface Phone olma ihtimali de epey kuvvetli. Surface Phone'un MWC 2017 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bakalım Microsoft'tan bu konuda nasıl bir hamle gelecek.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Microsoft-working-on-a-Windows-10-Mobile-phone-powered-by-a-laptop-class-Intel-processor_id87456
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0