Artık Daha Kişisel: Microsoft To Do'nun Tasarımı Yenilendi

13
3
1
0
0
Microsoft'un günlük planlar yapılmasını sağlayan uygulaması Microsoft To Do'nun tasarımı yenilendi. Mevcut sürümlerde bulunan büyük başlıkları uygulama tasarımından kaldıran Microsoft, uygulamanın kişiselleştirilebilmesi için arka plan renk ve görüntü seçimlerini kullanıcılara bıraktı.

Teknoloji devi Microsoft'un 2017 hizmete sunduğu ve kullanıcıları günlük planlamalarını yapabilmesini sağlayan "Microsoft To Do" isimli uygulama, bugün çok sayıda kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılıyor. Ancak Microsoft, bu hizmeti kullanıcılarına sıfırdan bir uygulama geliştirerek sağlamadı. Teknoloji devi, 2015 yılında bünyesine kattığı "Wunderlist" isimli uygulamayı satın aldıktan sonra bugünkü Microsoft To Do haline getirdi.

Şirket, Microsoft To Do hizmetini duyurduğu ilk günden beri çok sayıda geliştirme yaptı ve hala da yapmaya devam ediyor. Ancak Microsoft'un son hamlesi, teknoloji devinin Microsoft To Do'nun atası Wunderlist'ten çok da kopamadığını ortaya koyuyor. Şirket şimdi Microsoft To Do'ya, tıpkı zamanın Wunderlist'inde olduğu gibi daha sade bir tasarım hazırladı.

Microsoft To Do

Microsoft To Do için yeniden hazırlanan tasarım, görselliği daha fazla öne çıkarmak için geliştirilmiş durumda. Microsoft To Do uygulamasının sahip olduğu büyük başlıkların kaldırıldığı bu yeni tasarımda kullanıcılar, yapılacaklar listeleri için farklı renklerden oluşan ve Microsoft'un sunduğu arka planları kullanabilecekleri gibi, kişisel fotoğraflarını da arka plan olarak kullanabilecekler. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Microsoft yetkilileri, bu değişimin altında yatan amacın Microsoft To Do uygulamasının daha çok kişiselleştirilebilmesini mümkün kılmak olduğunu açıklıyorlar.

Açıklamalarında Wunderlist'e de değinen yetkililer, kullanıcıların Microsoft To Do'nun yeni tasarımında Wunderlist'ten pek çok detay görebileceklerini söylediler. Böylelikle Wunderlist kullanıcıları, Microsoft To Do uygulamasında eskiyi yad etmiş olacaklar.

Eğer sizlerde Microsoft To Do uygulamasını Android veya iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanmak isterseniz, hemen aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/microsoft-do-gets-fresh-design-taps-its-wunderlist-roots
13
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
1
0
0