Microsoft, Türkiye'de Excel Yarışmasını Kazanana Bilgisayar Hediye Ediyor

0
0
0
0
0
Microsoft, Türkiye'de Excel Yarışmasını Kazanana Bilgisayar Hediye Ediyor
Microsoft'un düzenlediği Excel Şampiyonası'nın Türkiye ayağı başlıyor. Türkiye ayağının kazananı yeni bir bilgisayar sahibi olacak.

Son dönemlerde özellikle ücretsiz bulut ortamında kullanılabilen ofis programlarının ortaya çıkmasıyla eski popülerliğini kaybeden Microsoft Office programlarının hala aktif bir şekilde kullanılması için çaba gösteren Microsoft, dünya genelinde Microsoft Excel programını en iyi kullanabilen kişileri ödüllendiriyor.

İlk olarak çevrimiçi ortamda ön elemeleri yapılacak Excel yarışmasında elemeleri geçmeyi başaran yarışmacılar, bu kez Excel yeteneklerini İstanbul, Levent'te bulunan Microsoft Türkiye ofisinde sergileyecek ve Türkiye ayağının kazananı belli olacak. Türkiye ayağının kazanının ödülü ise Asus Zenbook Flip dizüstü bilgisayar olacak.

Ayrıca Asus Zenbook Flip bilgisayarın kazananı bilgisayarın yanı sıra önümüzdeki yıl düzenlenecek Uluslararası Excel Şampiyonası'na da katılım hakkı kazanacak. Birinci aşaması geçtiğimiz gün başlayan yarışmaya katılmayı düşünüyorsanız bu bağlantıya gidebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0