Microsoft'un Apple iMac'i Yerle Bir Etmeyi Planladığı Yeni Bilgisayarı: Surface Studio

5
1
0
0
0
Microsoft özellikle yaratıcılık gerektiren insanları hedeflediği hepsi bir arada bilgisayarı Microsoft Surface Studio'yu duyurdu.

Tüketicilere yönelik masaüstü yazılımları konusunda Windows işletim sistemiyle birlikte liderliği elinde bulunduran Microsoft, bugün Windows 10'un geleceği hakkında bilgiler paylaştığı ve yeni çeşitli ürünlerini tanıttığı basın toplantısında Apple iMac'i yerle bir etmeyi planladığı yeni bilgisayarı Microsoft Surface Studio'yu duyurdu.

Microsoft'un ilk All in One (hepsi bir arada) bilgisayarı olan Microsoft Surface Studio,özellikle yaratıcı içerik üretme tarafında çalışan insanlar için iMac'e göre daha tercih edilebilir gibi görünürken tasarımıyla da piyasadaki All in One (hepsi bir arada) bilgisayarlara karşı ciddi bir üstünlük sağlayabilir.

Grafik tasarımcılar için oldukça pratik

Özellikle grafik tasarımcılar genel olarak Apple ürünlerini tercih ederken Microsoft yeni atağıyla birlikte Apple kullanıcılarının yapmak için hem iPad Pro'ya hem bir iMac'e hem de harici çizim araçlarına ihtiyaç duyacağı şeyleri Microsoft Surface Studio bilgisayarında yapmalarına olanak sağlıyor.

Ayarlanabilir standıyla basit bir şekilde tablet haline getirebileceğiniz Surface Studio, kreatif alanda çalışan kişiler için tam anlamıyla bir yaratıcı iş istasyonu olacak.

Microsoft Surface Studio Teknik Özellikleri

28 inçlik dokunmatik PixelSense ekranı bulunan Microsoft Surface Studio, gelişmiş ekran teknolojisiyle birlikte en kaliteli grafik performansına sahip bilgisayarlar arasında zirvede yer alıyor. 32GB RAM'i olan bilgisayarda 6. nesil Intel Core i5 ya da 6. nesil Intel Core i7 işlemci kullanılıyor. Bilgisayarın depolama alanı ise toplamda 2TB alana sahip hibrit SD ve HD depolama alanlarından oluşuyor.

Fiyatı ne kadar?

Şu anda Microsoft Surface Studio'nun satış fiyatı 2999 dolar olarak belirlenmiş durumda. Bilgisayar 26 Kasım'da ön siparişe sunulacak ve yılbaşı tatili kapsamında resmen satışta olacak.

5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0