Microsoft’un CEO’sundan Acı İtiraf: Telefon Konusunda Maalesef Treni Kaçırdık

0
0
0
0
0
Microsoft’un CEO’sundan Acı İtiraf: Telefon Konusunda Maalesef Treni Kaçırdık
Microsoft’un CEO’su Satya Nadella, telefon sektöründe başarısız olduklarını kabul etti.

The Wall Street Journal’ın canlı konferansındaki açılış yemeğinde konuşan Microsoft’un CEO’su Satya Nadella, kendisine sorulan sorulara cevap verdi. Daha sorular başlamadan şirketin telefon kanadıyla ilgili açıklamalarda bulunan Nadella bu konuda başarısız olduklarını kabul ettiklerini, fakat yeni kategorilerde büyüyeceklerine emin olduklarını belirtti.

Bu kategoriler arasında en iddialı oldukları alan ise sanal gerçeklik. Henüz yeni bir teknoloji olmasına rağmen rakiplerinin bu anlamda çok iyi işler çıkardığını söyleyen Nadella, gelecekte en çok gelişme kaydedecek kategoriler arasında sanal gerçekliğin olduğunu belirtti.

Windows Phone’ların dünya çapındaki akıllı telefon pazarının %1’in altında kaldığını bildiklerini söyleyen Nadella, yine de bu alana desteklerini kesmeyeceklerini belirtti. Şirkete ait Continuum özelliği sayesinde Windows 10 telefonla PC’lerin bağlanabildiğinden bahseden Nadella, bunun hiç de küçümsenmeyecek bir özellik olduğunu ve müşterilerinin bu yenilikten memnun olduklarını söyledi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0