Microsoft'un Çift Ekranlı Mobil Cihazı Andromeda Bu Sene Gelebilir!

10
5
2
1
0
Microsoft, dizüstü bilgisayarlarda yepyeni bir trend oluşturması beklenen ve kullanım alanları git gide çoğalacak olan çift ekranlı modellere kayıtsız kalmayacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Computex konferansında çift ekran teknolojisini nasıl kullanacağı konusunda Intel, bir konsept video paylaşmıştı. Eğer çift ekran denince kafanızda bir şeyler canlanmıyorsa hemen sizi o video ile baş başa bırakalım.

Gördüğünüz gibi cihazın, özellikle cihazlarını iş alanında kullanan ve birden fazla ekranla çalışmak durumunda kalan kişilere büyük kolaylık sağlayacağı düşünülüyor. Gelen dedikodulara göre cihazın isminin Surface Phone olma ihtimali mevcut. Bir diğer dedikodu ise cihazın adının Andromeda olacağı yönünde. Tasarımının fütüristik olmasını beklediğimiz bu cihaza da böyle bir isim yakışırdı doğrusu.

Microsoft'un cihaz üzerinde ciddi hazırlıkları ve çalışmaları bulunsa da sektörde bu tip cihazlar yeni bile sayılmaz. Henüz bebek adımlarını atan bir tür için henüz riske girmek istemiyor olabilirler. Bakalım önümüzdeki dönemlerde cihazla ilgili resmi bir duyuru gelecek mi.

Kaynak : https://news.softpedia.com/news/there-s-actually-a-chance-microsoft-s-new-mobile-device-launches-this-year-521513.shtml
10
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
2
1
0