Microsoft'un Mobil Pazardaki Son Şansı: Surface Phone

1
0
0
0
0
Microsoft'un Mobil Pazardaki Son Şansı: Surface Phone
Windows Phone işletim sistemiyle kötü günler geçiren Microsoft, şimdi Lumia serisini bitirerek Surface adındaki yeni telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor.

Efsane Windows işletim sistemini hayatımıza kazandıran Microsoft, ne yazık ki eski başarısını sürdüremese de Windows 10 ile birlikte bilgisayar dünyasında iyi bir başarı yakalarken şirketin mobil dünyada Windows Phone ile şansı pek de iyi gitmiyor.

Telefonları bilgisayarlaştırmak gibi bir adım atan Microsoft, özellikle uygulama yetersizliği nedeniyle Windows Phone platformunda yeterince kullanıcı elde edememesi ve hızlı düşüşünden sonra mobil departmanında küçülmeye gitmişti. Ancak son raporlara göre Lumia serisiyle teslim olmayan Microsoft, mobil dünyada şansını bir de Microsoft Surface Phone ile deneyecek.

Surface Phone nasıl olacak?

Henüz özellikleri belli olmasa da Windows ekosistemini en iyi şekilde kullanılmasına imkan tanıyacak ve uygulamaların Windows Phone'da da kullanılması açısından önemli rol oynacak yeni Microsoft Surface Phone, şirketin belki de mobil pazardaki son şansı olacak. 2017'de tanıtılması beklenen yeni Surface Phone'lar ile birlikte aynı zamanda Windows Phone işletim sistemi de kendi kaderini çizecek.

Uzmanların tahminlerine göre bugüne kadar aldığı tüm olumsuz geri dönüşleri bu cihazla birlikte dikkate alarak kullanıcı dostu bir cihaz geliştirecek ve ugulama sayısının artması konusunda da çeşitli çalışmalar yapacak. MWC 2017'de tanıtılacağı tahmin edilen Surface Phone hakkında ise farklı bir detay henüz yok.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0