Microsoft’un Satın Aldığı Psychonauts 2, PlayStation’a da Gelecek

6
2
0
0
0
Microsoft, E3 2019’da birtakım yeni satın alımlarını duyurdu. Double Fine’a ek olarak, Broken Age, Brutal Legand ve Psychonauts gibi oyunları satın alan Microsoft, uzun zamandır beklenen Psychonauts 2’yi yayınlayacağını duyurdu. Oyunun sevenleri hiç endişelenmesin çünkü Microsoft oyunun tüm konsollara çıkacağını açıkladı.

PlayStation 4 için Psychonauts 2’nin geleceği uzun zamandır biliniyordu. Başlangıçta Starbreeze tarafından yayınlanacağı açıklanan oyunun, Microsoft’un Double Fine’ı satın almasının devamında Starbreeze’in Psychonauts 2’nin yayın haklarını da Microsoft’a sattığı ortaya çıktı. Xbox Game Studios’un bir parçası olmak, Double Fine’a çok daha fazla finansal güvence sağlayacak ve ekibin başarısını devam ettirecektir.

Psychonauts 2, PlayStation 4'e de gelecekken, bu muhtemelen gelecekteki Double Fine oyunları için geçerli olmayacak. Satın alma duyurusunun ardından yayınlanan bir videoda CEO Tim Schafer, Double Fine’ın Xbox, Game Pass ve PC üzerine odaklanacağını doğruladı.

Bu durum aslında Microsoft’un geçen yıl satın aldığı diğer oyun stüdyolarına benziyor. Fallout: New Vegas’ın geliştiricisi Obsidian, Xbox Game Studios ailesinin bir parçası olsa da, Take-Two The Out Worlds oyununu PlayStation 4’te yayınlamıştı. En büyük örnek ise Minecraft. Minecraft Microsoft’un olmasına rağmen neredeyse evrendeki tüm sistemlerde oynanabilir.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2019/06/10/psychonauts-2-ps4-release-still-planned/
6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0