Microsoft'un Yeni Dizüstü Bilgisayarı Surface Book 2 Göründü!

0
0
0
0
0
Microsoft'un ilk dizüstü bilgisayarı Surface Book'un ikinci nesli geliyor. Yeni modele dair ilk görseller ortaya çıktı.

Microsoft’un ilk kez geçtiğimiz yıl tanıttı Surface Book adlı dizüstü bilgisayarının yeni nesli göründü. Bugüne kadar hakkında çok fazla dedikodu çıkmayan cihaz Surface’ın resmi Intagram hesabında ortaya çıktı.

Paylaşılan görsel yeni cihazın tamamını göstermese de Surface Book kullananlar ve cihazı yakından tanıyanlar için önemli bir detay içeriyor. Görselde cihazın klavyesi ve ekranında bir parça görünse de asıl dikkat çekilmek istenen yer menteşeler. Ekran ile klavye kısmının birleştiği kısma bakacak olursanız, Microsoft’un Surface 2’de yeni bir menteşe sistemi geliştirdiği görülebilir.

Peki ya menteşeler neden bu kadar önemli? İlk nesil Surface Book’un en çekici hale getiren özelliği çok basit bir sök tak sistemine sahip olmasıydı. İstenildiğinde tablet olarak kullanılan cihaz, klavye ile birleştirildiğinde ekran kartı oldukça güçlü bir dizüstü PC’ye dönüşüyordu. Yani klavye kısmı aynı zamanda ek grafik işlemciyi de barındırıyordu.


Surface Book (solda) ve Surface Book 2'ye ait olduğu iddia edilen görsel. 

Surface Instagram hesabından yapılan paylaşımda herhangi bir detay bulunmadığı için görselin yeni Surface Book’a ait olup olmadığı bilinmiyor. Belirsizliğe rağmen birçok Instagram kullanıcısı görselin Surface Book 2’ye ait olduğunu iddia ediyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0