Microsoft ve Oracle, Bulut Sistemleri Konusunda Ortaklığa Gitti

8
1
0
0
0
Kurumsal bulut sektörünün iki devi Microsoft Azure ve Oracle Cloud, iki bulut sisteminin birlikte çalışabilmesine ve kullanıcıların kritik görevleri birlikte halledebilmesine olanak sağlayan ortaklıklarını duyurdu.

Microsoft ve Oracle'ın kurmuş olduğu ortaklık sayesinde işletmeler, bundan sonra Analytics ve AI gibi Azure hizmetlerini, Autonomous Database gibi Oracle Cloud hizmetlerine sorunsuz biçimde bağlayabilecekler. Müşteriler, bir iş yükünün bir bölümünü Azure'da ve diğer bir bölümünü Oracle Cloud'da çalıştırabilecekken bu ortaklıkla birlikte en iyi bulut deneyimini elde etmiş olacaklar.

Microsoft'un Yapay Zekâ ve Bulut Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Scott Guthrie, "Kurumsal alandaki bulut tercihine baktığımızda, Fortune 500 listesindeki şirketlerin %95'inin Azure kullandığını görüyoruz. Biz de Microsoft olarak müşterilerimizin her zaman dijital dönüşüm serüvenlerinde başarılı olmalarına yardımcı olmaya odaklandık" diyor ve ardından ekliyor: "Bu ortaklık, Oracle'ın kurumsal uzmanlığına baktığımızda ve ortak müşterilerimizin kurumsal uygulama ve veritabanlarının buluta geçirilmesi sürecinde fayda sağlayacağı için oldukça doğal bir seçimdi."

Kurulan ortaklık, aynı zamanda yeni kabiliyetlerin ortaya çıkmasına da olanak sağlıyor. Bunlardan bir tanesi ise Azure ve Oracle Cloud genelinde kaynakları yönetmek için birleştirilmiş bir oturum açma deneyimi. 

Kaynak : https://betanews.com/2019/06/05/microsoft-oracle-connect-clouds/
8
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
0
0
0