Microsoft, Windows 10 Hakkındaki Gelecek Planlarını Bir Etkinlikle Duyuracak

0
0
0
0
0
Microsoft, Windows 10 Hakkındaki Gelecek Planlarını Bir Etkinlikle Duyuracak
Windows 10 platformunun geleceği hakkında konuşacak olan Microsoft, yeni etkinliği için yabancı basın mensuplarına davetiye göndermeye başladı.

Masaüstü işletim sistemleri arasında Windows, hala piyasayı domine eden işletim sistemi konumunda olsa da son dönemlerde hem masaüstü tarafındaki kronik problemler hem de Windows Phone'un kötü gidişatı üzerine Windows 10, Microsoft açısından aslında çok da parlak bir işletim sistemi olmadı.

Bu kötü gidişatın önüne geçerek Windows 10 platformunu masaüstünde daha kararlı hale getirmek ve mobil işletim sistemini yeni bir telefon serisiyle tekrar canlandırmak isteyen Microsoft, Windows 10'un geleceği hakkında detayları açıklayacağı etkinliğini duyurdu.

26 Ekim tarihinde New York'ta düzenlenecek etkinlikle birlikte Microsoft, Windows 10 platformuna gelecek yenilikleri duyururken etkinlikte bunun haricinde pek bir duyuru beklenmiyor. Öte yandan bazı yayınlar şirketin bu lansmanda Surface Phone'u duyuracağını iddia etse de Microsoft böyle bir durumda çok daha ilgi çekici ve merak uyandırıcı bir etkinlikle karşımıza çıkardı.

Windows 10'a ne gibi yeniliklerin geleceğini  ve Microsoft'un yeni sürprizlerini etkinlikten sonra sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0