Microsoft, Windows 10 Oyunlarına Erken Erişim Sistemi Getiriyor

0
0
0
0
0
Xbox'ın 'erken erişim' özelliği, şimdi de Windowx 10 ile PC platformuna geliyor.

Steam'in en önemli ve oyuncuları fazlasıyla memnun eden erken erişim özelliği, bir süredir Xbox için de geçerli. Pek çok konsol oyunu, oyuncular tarafından erken erişim sayesinde denenebiliyor. Genellikle 'indie' kategorisinde olan bu oyunlar tam olarak hazır durumda olmuyor ancak hem oyuncular oyuna dair fikir ediniyor, hem de oyunun geliştirici firması, geri dönüşler sayesinde daha başarılı bir oyun yapıyor.

Yani uzun lafın kısası erken erişim iki taraf için de yaraylı bir şey. Şimdi ise bu özellik, Windows 10 işletim sistemli PC'lere de sunulacak.

Son zamanlarda attığı hamleler ile Xbox ve Windows 10'u iyice birbirine bağlayan Microsoft, Xbox Erken Erişim hizmetinin Windows 10'a da sunulacağını resmi olarak duyurdu.

Artık çıkmasını merakla beklediğiniz pek çok oyuna -sunulması durumunda- erken erişim sağlayarak oyun daha çıkmadan göz atabileceksiniz. Şu an için sadece Rockfish Games'in Everspace oyunu Windows 10 için erken erişime sunulmuş durumda ancak kısa bir süre içinde Microsoft'un pek çok oyunu benzer şekilde sunması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0