Microsoft, Windows 7/8/8.1 İçin Forum Desteğini Resmi Olarak Sonlandırdı

50
18
8
3
1
Gelen açıklamaya göre bundan sınra Microsoft'un resmi yardım ve destek forumlarında şirket yetkililerinden herhangi bir yardım alınamayacak.

Eğer sizler de bu işletim sistemlerinden birine sahipseniz, artık Microsoft'un resmi çalışanları sizlere yardım edemeyecek. Buna karşın, halen halka açık sorular sorulup yanıtlar verilebiliyor. Microsoft buna herhangi bir müdahalede bulunmayacak.

Online destek konusunda bütün ekibini Windows 10'a kaydıran Microsoft, bu konuda tepki çekeceğe benziyor. Açıkçası bu tip yetkililer, genelde sizlere botlardan geliyormuş gibi anlamsız cevaplar veriyorlar. Buna karşın insanların eski işletim sistemlerini kullanıyor diye karşısında bir muhatap bulamaması hoş bir durum değil.

Üstelik resmi destek hizmetinin sonlandırılması bu işletim sistemleriyle sınırlı değil. Microsoft Security Essentials, Internet Explorer 10, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface RT, Surface 2, Microsoft Band gibi ek ürünler için de destek hizmeti sonlandırılacak. Eğer Microsoft'a bu ürünlerle ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa, bu ay sonuna dek sorabilirsiniz. Temmuz ayına girdikten sonra cevap alamayacaksınız.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/laptops/news/microsoft-ends-community-forum-support-for-windows-7-8-8-1-office-2010-2013-1866376
50
18
8
3
1
Emoji İle Tepki Ver
50
18
8
3
1