Microsoft, Xbox Elite 2 Kumandasını Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

23
6
5
1
0
Microsoft, hem Xbox hem de bilgisayarlarında kullanılabilecek olan yeni kablosuz oyun kumandası Xbox Elite'i duyurdu. Ürünün ön sipariş alımları başladı ancak resmi satışlar 4 Kasım tarihinde başlayacak.

E3 2019 etkinlikleri kapsamında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Sabah Flight Simulator'ü yenileyeceğini duyuran Microsoft, şimdi de oyun konsolu Xbox'ın kumandalarıyla ilgili yeni bir duyuru yaptı. Teknoloji devi Microsoft, Xbox Elite 2 oyun kumandalarını duyurdu. Bu duyuruyla birlikte bu oyun kumandasının özellikleri ve fiyatı da belli oldu. İşte Microsoft'un Xbox için ürettiği yeni oyun kumandası;

Microsoft'un yeniden tasarladığı bu kablosuz oyun kumandası, tamamen Xbox kullanıcılarının rahatlıkları ve daha iyi bir oyun deneyimi yaşamaları için tasarlanmış durumda. Microsoft Xbox Elite 2'nin özelliklerine kısaca değinmek gerekirse; bu oyun kumandasının hassasiyet ayarları özelleştirilebilir bir hale getirildi. Bu sayede oyuncular istedikleri oyuna uygun bir şekilde profiller oluşturabilecekler. Bununla birlikte lastik ile kaplanan kumanda oyuncuların oyun kumandasını daha iyi bir şekilde kavramalarına yardımcı olacak. 

Microsoft'un bu seride dikkat ettiği bir diğer durumda kullanıcılardan aldıkları geri bildirimler. Kullanıcıların istekleri doğrultusunda hareket eden şirket, Xbox Elite 2 kumandalarında USB-C şarj tipine sahip ve bu da hızlı bir şekilde şarj edilmesini sağlıyor. Bununla birlikte yenilenen batarya ile bu oyun kolunu tam şarj ettikten sonra 40 saat kullanabileceksiniz. Tüm bu özellikleriyle birlikte, ürünün resmi bir de tanıtım videosu yayınlandı. YouTube üzerinden paylaşılan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Microsoft, Xbox ve bilgisayarlarda kullanılabilen bu yeni kumandasını şu an için global internet sitesi üzerinden ön siparişe açtı. Açılan ön siparişte ürünün fiyatı da belirtildi. Buna göre Microsoft'un bu yeni ürünü için müşterilerinden istediği fiyat yurtdışında 179.99 dolar (yaklaşık 1.050 TL) olarak belirlenmiş durumda. Şu an için ülkemizde ön siparişe açılmayan ürünün Türkiye fiyatının ne olacağı şimdilik bilinmiyor ancak Microsoft, 4 Kasım tarihinde bu ürünü 24 farklı ülkede 179.99 dolar etiketiyle satışa sunacağını açıkladı. Bu 24 ülke içerisinde Türkiye var mı bilinmiyor. Eğer ülkemiz de bu ülkelerin arasındaysa oyunseverler ve Xbox sahiplerinin en az 1.050 TL ödeyeceklerini söylemek mümkün görünüyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/6/9/18658852/microsoft-xbox-elite-controller-series-2-usb-c-bluetooth-e3-2019
23
6
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
6
5
1
0