Microsoft, Xbox One Game Pass'i 1 TL'ye İndirdi!

56
3
3
3
1
Microsoft, Xbox sahipleri için yaptığı en sağlam projeyle konsola olan ilgiyi geri kazandırmayı başarmıştı. Bu ay içerisinde Xbox Game Pass sadece 1 TL'ye satın alınabilecek.

Geçtiğimiz aylarda, Microsoft'un konsoluna özgü oyunları anında sisteme dahil edeceğini açıklaması sonrası sistemin cazibesi artmıştı. Bugün ise herkesi mutlu edebilecek bir haber geldi.

Microsoft'un aylık ödeme yapan kullanıcılarına geniş bir oyun yelpazesi sunduğu Xbox Game Pass, konsola sahip oyuncuların denemesi için sadece 1 TL'ye indirildi. Sea of Thieves, Forza gibi şu an Xbox'a insanları çeken oyunlar da bu muhteşem hizmete dahil.

Dilerseniz şu an 1 TL ödeyerek 1 ay boyunca hizmeti satın alabilirsiniz. Eğer ki daha önce Xbox Game Pass'i hiç denemediyseniz, 14 günlük deneme sürümünü hiçbir ücret ödemeden edinebilirsiniz. Umuyoruz Microsoft bu politikasını geliştirerek devam eder; nitekim işin konsola özgü oyun kısmında zaten Playstation 4'e çoktan geçilen Xbox One, kendisini cazip kılan unsurlardan birini devam ettirerek piyasada var olabilir.

56
3
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
56
3
3
3
1