Microsoft, Yeni Surface Modelleri İçin Daha Makul Fiyatları Hedefliyor

17
4
2
1
0
Microsoft'un tablet ve notebook karşımı ürünlerinden olan Surface, daha makul bir işlemci ile daha uygun fiyattan ortaya çıkabilir. Böylesi bir ürünün tanıtılması elbette öğrencileri yakından ilgilendiriyor.

Microsoft’un düşük fiyatlı ve yüksek performanslı bir tablet üzerinde çalışması gizlenen bir sır değil. Konu hakkında WinFuture kaynaklı bir habere göre yeni üretilecek olan Surface modelinin, düşük maliyetli işlemcilerden olan Pentium Silver N5000 ya da Pentium Gold Y serisi modellerden birisini taşıyacağı iddia ediliyor. Fakat biraz daha güçlü bir tablet arayanlar daha fazla bütçeyle Microsoft’un Surface Pro modeline sahip olabilecekler.

Daha önce gelen bilgilere göre Surface’in klavyesiz versiyonu 400 dolar fiyata sahip olacaktı. iPad’a benzer şekilde uygun fiyatla modüler şekilde satılması beklenen cihaz bu sayede bilhassa öğrenciler için oldukça makul görünecekti. Bununla birlikte tanıtılması beklenen yeni tablet, not almak ve Netflix yayınlarını izlemek için ideal bir ürün olarak ön plana çıkacak.

Microsoft’un yeni tablet hakkında herhangi bir açıklaması şimdilik yok ancak FCC başvurusu ve artan sızıntılar cihazın yakında resmiyete kavuşacağına işaret ediyor. Aynı zamanda Microsoft’un öğrencilere yönelik bazı çalışmalar yapması ve bu alanda kendi ürün ailesini yaratması kaçınılmaz görünüyor.  

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/04/microsoft-low-cost-surface-may-use-pentium/
17
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
4
2
1
0