Milli Eğitim Bakanı, Yüz Yüze Eğitimi Başlatmakta Kararlı Olduklarını Söyledi

75
68
22
1
1
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılması konusunda çok kararlı olduklarını söyledi. Basın mensuplarına konuşan Bakan Selçuk, okullarda yoğun bir çalışma olduğunu belirtti.

Son dönemlerde çokça gündeme isimlerden bir tanesi olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul'da katıldığı bir etkinlikten sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Selçuk, yüz yüze eğitimin başlaması noktasında kararlı olduklarını bir kez daha yeniledi. Bakan Selçuk, daha önce yaptığı açıklamalarda okulların bu dönem, alınacak tedbirlerle birlikte açılacağını açıklamıştı.

Basın mensuplarının vaka sayılarındaki artışın okulların açılacağı 6 Eylül tarihinin değişmesine yol açıp açmayacağını sormaları üzerine net bir tavır sergileyen Ziya Selçuk, okullarda yoğun bir çalışma olduğunu, bu çalışmalar kapsamında temizlik ve tedbir işlemlerinin sürdürüldüğünü açıkladı. 

"Biz hazırız"

Ziya Selçuk

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuyla ilgili açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; "Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin sabrı konusunda gerçekten müteşekkiriz. Okulları açmak noktasında tüm toplumumuzun katkısını bekliyoruz. Biz hazırız ve toplumun sağduyusunun, desteğinin bu konuda hayati bir önem taşıdığının tekrar tekrar vurgusunu yapmak istiyorum. Okulları açmak noktasında çok kararlıyız."

Bugün Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının olduğunu hatırlatan Ziya Selçuk, okullarla ilgili durumun da bu toplantı kapsamında ele alınacağını dile getirdi. Konuyla ilgili olarak sürekli bir iletişim içerisinde olduklarını belirten Ziya Selçuk, uzmanların okullarla ilgili görüşlerinin de çok önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak : https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-milli-egitim-bakani-selcuktan-yuz-yuze-egitim-aciklamasi-41861491
75
68
22
1
1
Emoji İle Tepki Ver
75
68
22
1
1