Milli Gururumuz ASELSAN'a Verilen Siparişlerin Büyüklüğü Yaklaşık 6 Milyar Dolar

0
0
0
0
0
Milli Gururumuz ASELSAN'a Verilen Siparişlerin Büyüklüğü Yaklaşık 6 Milyar Dolar
Yüksek teknoloji ürünleri geliştiren savunma sanayisi kuruluşu ASELSAN'ın şu anda elinde bulunan siparişler 5.7 milyar dolar değerinde.

Özellikle milli savunma sanayi için geliştirdiği özel teknoloji ürünleriyle Türkiye'nin savunma sanayisinde teknoloji alanında gelişmesini sağlayan en büyük kuruluşlardan ASELSAN, başarılı bir şekilde yeni teknolojiler geliştirmeye devam ediyor.

Uluslararası pazarda gelişmiş teknolojik ürünler geliştirien ASELSAN'ın sözleşmelerle elindeki mevcut siparişlerin 5.7 milyar dolarlık bir ekonomik boyuta ulaştığı belirtildi. Ayrıca bu siparişler 2025 yılına kadar olan süreyi kapsıyor.

İlk olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin iletişim ve haberleşme alanındaki ihtiyaçlarının giderilmesi için kurulan ASELSAN geliştirdiği teknolojilerle dünyadaki en başarılı savunma sanayi kuruluşlarından biri olarak görülüyor. Ayrıca ASELSAN'ın bu gelişimi, ülkemizin genel olarak teknoloji alanındaki ilerlemesi açısından önemli bir durum.

BONUS VİDEO

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin pek fazla bilinmeyen güçlü teknolojik silahlarından bahsettiğimiz videomuzu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0