Milyonlarca Şirketin İletişim Aracı Slack Çöktü, Ücretsiz Alternatifler Neler?

10
4
3
1
0
Şirketlerin en çok kullandığı uygulamardan olan Slack çöktü. Sabah saatlerinden beri giriş yapılamayan uygulama, kullanıcıları yeni uygulama arayışına sürükledi.

Windows, Mac, Android, iOS ve Linux kullanıcıları insanlarla iletişim kurmak için çok sayıda farklı mesajlaşma uygulaması kullanmak zorunda kalıyordu. Bu sorunu çözmek için çeşitli uygulamalar geliştiriliyor.  Fakat bu uygulamalarla da bazen sıkıntılar yaşayabiliyoruz.

Özellikle ofis içi iletişimi düzenli hale getirmek ve freelancer olarak çalışan ekipler için kullanılan Slack uygulaması bugün çöktü. Sabah saatlerinden bu yana hala açılmayan uygulama, çalışanları yeni uygulama arayaşına sürükledi. Slack'in çökmesinni ardından gündeme gelen diğer mesajlaşma uygulaması ise Stride oldu. HipChat’in geliştirdiği Stride adlı iletişim uygulamasına ücretsiz olarak (sınırlı bazı özellikler dışında) kaydolabilir ve istediğiniz kadar kullanıcı ile grup sohbeti oluşturabilirsiniz.

Stride’ın Özellikleri

-Sınırsız sayıda kullanıcı ve sohbet odası

- 5GB'a kadar dosya paylaşımı ve depolama (ücretli sürüm sınırsız)

-25 bin mesaja kadar mesaj geçmişi (ücretli sürüm sınırsız)

Eğer Stride bana göre değil derseniz, Rocket Chat, Ryver ve Google Hangouts, Skype gibi seçenekler de mevcut. Bu uygulamalar dışında Slack'e alıştıysanız, muhtemelen yarına kadar Slack yine sorunsuz hizmet vermeye devam edecektir.

Kaynak : https://lifehacker.com/slack-is-down-use-this-instead-1827171393
10
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
3
1
0