Minecraft, 10. Yılını Sürpriz Bir (ve Ücretsiz) Minecraft Classic Oyunu ile Kutlayacak

63
17
8
5
5
'Nerede o eski günler' diyorsanız size güzel haberlerimiz var. Minecraft Classic, oyunun 2009 model orijinal sürümü ile ücretsiz bir tarayıcı oyunu olarak yeniden gelecek.

Mojang tarafından geliştirilen Minecraft’ın TIGSource forumlarında herkese açık olarak yayınlanmasının üzerinden 10 yıl gibi uzun bir süre geçti. Oyun, o günden bu yana pek çok büyük geliştirme aldı ve bugüne geldiğimizde aylık 74 milyon oyuncusuyla inanılmaz bir topluluğa sahip olduğunu söyleyebiliriz.

17 Mayıs’ta 10. yıldönümünü kutlayacak olan Minecraft, oyunculara ilgi çekici bir sürpriz hazırlıyor. 2011 yılına kadar herhangi bir ticari sürümü bulunmayan Minecraft’ın 2009 yılında yayınlanan orijinal sürümü, bir tarayıcı oyunu olarak ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulacak. Böylece Minecraft tutkunları, derin bir nostalji rüzgarına kapılabilecekler.

Minecraft Classic olarak adlandırılan bu sürüm tahmin edebileceğiniz gibi çok da eğlenceli olmayacak. Oyun, eski günleri hatırlamak adına güzel olsa da kötü bir arayüze ve günümüz haline kıyasla keyifli olmayan bir oyun içi dinamiğe sahip. Stüdyo ayrıca oyuncuların en keyifli Minecraft anlarını #MineCraftMemories etiketi ile Twitter’da paylaşmasını istedi.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/minecraft-classic-brings-the-original-2009-version-to-web-browsers-for-free/
63
17
8
5
5
Emoji İle Tepki Ver
63
17
8
5
5