Dün Duyurulan Minecraft Earth’ün Nasıl Oynandığını Gösteren Video

44
4
3
2
2
Ünlü oyun Minecraft'ın Earth sürümü için çalışmalar sürerken geliştirici ekip, Apple'ın WWDC 2019 etkinliklerinde oyunun kısa bir demosunu tanıttı. Bu tanıtımda artırılmış gerçeklik desteğine sahip olan Minecraft Earth ile yapılabilecekler gösterildi.

Çıktığı ilk yıldan beri popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Minecraft'ın yeni sürümü için çalışmalar sürüyor. Gerçek dünya ile Minecraft oyununun birleştirileceği Minecraft Earth ile kullanıcılara yeni bir oyun deneyimi yaşatmaya hazırlanan şirket, oyunla ilgili bir ilk bakış videosu hazırladı. Daha doğrusu WWDC 2019'da Minecraft Earth ile ilgili bir konferans düzenlendi ve oyunun geliştirici ekibi bu oyunu tanıttı. Yapılan tanıtımlar YouTube üzerinden de paylaşıldı.

Paylaşılan bu videoda Minecraft Earth, artırılmış gerçeklik desteği ile görüntülendi. Test ekibi, Minecraft oyununda yapılabilen bazı aktiviteleri artırılmış gerçeklik desteğiyle denediler. Oyunda bir kale inşa etmeye çalışan ekip, gerekli blokları ekledi. Paylaşılan videoda geliştirici ekibin Minecraft Earth'ün bu demosunda başarılı olduğunu söylemek mümkün. İşte YouTube üzerinden paylaşılan o video;

Paylaşılan bu video elbette Minecraft Earth'ün kısa bir demosuydu. Geliştirici ekibin tüm hazırlıklarını tamamladıktan sonra oyunu piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak oyunun bu sürümünün piyasaya ne zaman çıkacağı ve hangi platformlarda oynanabileceği hakkında net bir bilgi şu an için mevcut değil. Kim bilir belki de önümüzdeki hafta başlayacak olan E3 2019 etkinliklerinde oyunla ilgili daha fazla detayla karşılaşabiliriz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/minecraft/earth-gameplay
44
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
44
4
3
2
2