Minecraft, Oculus Rift Desteğine Kavuşuyor

2
0
0
0
0
Minecraft oynayan Oculus Rift sahipleri sanal gerçeklik gözlükleriyle harika bir Minecraft deneyimi yaşayabilecek.

Gün geçtikçe popüleritesini kaybetse de hala daha en çok konuşulan oyunlardan biri olan Minecraft’ın sanal gerçeklik gözlükleriyle çok daha keyifli ve eğlenceli bir oyun olacağı aslında sanal gerçeklik gözlükleri tanıtıldığından beri gündemdeydi.

Artık sanal gerçeklik gözlüklerinin hayatımıza girmesiyle Minecraft’ın da sanal gerçeklik tarafında ayak sesleri duyulmaya başladı. İlk olarak mobil tarafta Samsung Gear VR için açıklanan Minecraft desteğinden sonra oyun şimdi de performans bazlı en gelişmiş sanal gerçeklik gözlüklerinden Oculus Rift’e geliyor.

Minecraft oyununun yapımcısı Mojang ve yapımcı şirketi satın alan Microsoft tarafından yapılan açıklamada Minecraft’ın önümüzdeki birkaç hafta içinde Oculus Rift platformu için de yayınlanacağı duyuruldu.

Minecraft sanal gerçeklik platformunda farklı özellikler kazanıyor mu?

Daha önce Gear VR desteğiyle Minecraft’ın sanal gerçeklik platformunda nasıl göründüğüne ilişkin detaylar paylaşıldığında klasik Minecraft arayüzünün pek değişiklik yapılmadan sanal gerçeklik için uyarlandığı, pek bir değişiklik yapılmadığı görülmüştü. Ancak Oculus Rift bilgisayarla bağlantılı çalışan bir cihaz olduğu için Oculus Rift’te daha farklı detaylar Minecraft’ın sanal gerçeklik versiyonunda göze çarpabilir.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0