Minecraft’ın Pixelmon Modu Gerçek Bir Pokemon Oyunu Deneyimi Sunuyor

32
5
4
4
2
Minecraft’ın ünlü oyun modlarından biri de artık Pixelmon. Pixelmon modu ile Minecraft’ta Pokemonlara sahip olabilirsiniz. Peki Pixelmon oyunculara başka neler sunuyor?

Pixelmon, bir süredir Minecraft’ta bulunan oyun modlarından biri. Minecraft oyuncularının bir kısmı bu oyun modunu kullanarak Pokemon’lar yakalayıp onları yetiştiriyorlar. Modu kullanan oyuncular, bir Pokemon’a sahip olabileceğiniz en iyi açık dünya deneyimi olduğunu söylüyorlar. 

Pixelmon sayesinde Minecraft’ın açık dünyasında Pokemon’larla karşılaşılıyor. Açık dünyada Charmander, Clmanky ve Melmetal’e kadar birçok Pokemon’u Minecraft’a uydurulmuş görünüşü ile görülüyor. Ancak Pokemon’lara sahip olmak için onları bulmanız gerekiyor.

pixelmon

Oyunun açık dünyasındaki bir orman biyomunda böcek ya da çim tipi bir Pokemon’u ya da bir okyanus etrafında su türü bir Pokemon’u bulunabiliyor. Ateş türleri ise çöllerde bulunabiliyor. Ayrıca Pokemon’ları geliştirmek için Pokemon merkezleri, dükkanlar ve spor salonlarına kadar birçok merkez oyunda yer alıyor. 

Modun başlangıcında size verilen temel seviye Pokemon’un yerine oyun içinde gezinerek çok daha gelişmiş seviyelerde Pokemon’ları bulabilirsiniz. Hatta uçabilen Pokemon’ları bile yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda Pokemon’larınızı oyun sırasında geliştirebilirsiniz.

minecraft pixelmon

Pixelmon, yakın zamanda Pokemon Sword and Shield ve Wild Area isminde yeni dünyalara da sahip olacak. Minecraft’ın bu Pokemon modunu daha ne kadar büyüteceği ve geliştireceği ise hala belli değil. 

Kaynak : https://www.polygon.com/pokemon/2019/10/1/20891966/minecraft-pokemon-mod
32
5
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
32
5
4
4
2