Misfit’ten Yeni Hibrit Akıllı Saat

0
0
0
0
0
Giyilebilir teknolojinin tanınmış markası Misfit, yeni analog saat görünümlü akıllı ürünüyle teknolojiyle klasiğin güzelliğiini birleştiriyor.

Giyilebilir teknoloji ve aktivite takipçileri alanında oldukça ünlü bir marka olan Misfit, yeni hibrit akıllı saatini tanıttı.

Misfit Phase, görünüş olarak normal bir saatten farksız. Çelikten imal edilmiş gövdesi aluminyum kaplanarak şık bir görüntü oluşturulmuş. Bu analog saatin dışındaki özellikleri arasında ise adımsayar, uyku takipçisi ve yürüme mesafesi ölçer bulunuyor.

Bunun dışında telefonunuzdan gelen bildirimleri üzerindeki küçük renkli pencere, saat kolları ve titreşim aracılığıyla da size iletiyor. Üzerindeki tuşları yardımıyla müzik vb. içeriğinizi de kontrol etmeniz mümkün.

Şarj edilmeyen bir pille gelen Phase, 6 ay pil ömrü sunuyor. Kayış olarak standart 20mm’lik saat kayışlarıyla uyumlu ve isterseniz Misfit de size bazı özel tasarım kayışlar satıyor.

iPhone ve Android uyumlu Phase, Misfit’in resmi sayfası üzerinden 7 Kasım’da satışa çıkarılacak. Satış fiyatı ise şimdilik gelen bilgilere göre $175 seviyesinde.

Kaynak : http://www.macrumors.com/2016/10/18/misfit-debuts-new-iphone-compatible-phase-hybrid-smart-watch/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0