Mobil Oyuna Tam 2 Milyon Dolar Harcayan Adam

1
0
0
0
0
Bir oyuncu, Japon mobil oyun şirketi Gree’nin geliştirdiği Modern War isimli mobil oyun için tam 2 milyon dolar oyun içi harcama yaptı.

Stephen Barsen isimli oyuncu, 2011 yılından günümüze kadar oynadığı Modern War isimli mobil oyun için toplam 2 milyon dolar oyun içi harcama yapmış. 

Oyuna başladığı ilk zamanlarda başarısız olduğu için istediği keyfi alamadığını söyleyen Barsen, geçen zaman içinde yaptığı oyun içi harcamalarla birlikte oyundaki en büyük klanın da başına geçmiş. İlk başlarda harcadığı paranın ne kadar olduğunu bilmediğini belirten Barsen, kabaca yaptığı hesapla bu rakamın 2 milyon dolara yakın olduğunu fark etmiş. Bu kadar masraftan sonra bir zahmet oyundaki en büyük klanın başında olsun, değil mi?

Barsen, oyundaki oyuncular arasında oldukça popüler olmasının yanı sıra oyunun yapımcı şirketiyle de birebir iletişim halindeymiş. Hatta şirketin oyun içi eşyalara yaptığı güncellemeden sonra bu eşyaların bir esprisinin kalmaması üzerine başlatılan boykotta oyuncuların yanında yer alıp şirkete geri adım attırmış ve oyunculara yaptıkları harcamaların geri ödenmesini sağlamış.

Kısacası Barsen’in ünü oyunun kendisinden daha çok kişiye yayılmış durumda. 

(işte paraları bayılan abimiz)

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0