Turkcell'in Sahur Kampanyası
Faturalı veya faturasız Turkcell kullanıcıları tüm Ramazan boyunca saat 02:00 ve 06:00 arasında 2GB'lık ücretsiz internet verecek. Bu kampanyaya katılabilmek için SAHUR yazıp 2222'ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.
Avea'nın Sahur Kampanyası
Faturalı veya faturasız hatlar için geçerli olan AVEA'nın Sahur kampanyasından yararlanabilmek içim SAHUR yazıp 5555'e mesaj göndermeniz gerekiyor. Avea'nın kampanyası ile saat 02:00 ve 06:00 arası ücretsiz internete girebilirsiniz.
Vodafone'nun Sahur Kampanyası
Vodafone kullanıcısıyanız yapmanız gereken tek şey KAZAN yazıp 4445'e mesaj göndermek. Bununla birlikte Sahurda bedava internete girebileceksiniz
Gerçekten güzel bir atılım olmuş zaten bu kampanyadan yararlanacak kesimin daha çok genç kitlenin olacağını düşünüyorum ve genç kitlenin de gece vakti daha aktif interneti kullandığını düşünürsek gençlerimiz için güzel bir kampanya olacak. (Gençler diyorum da bende kullanacağım evde Wi-Fi varken niye böyle bir şey yapayım ben de bilmiyorum ama ne demişler bedava sirke baldan tatlıdır.)