17:09 Samsung Gear VR için bir çok oyun firmaları ile de çalışacaklarını belirtilen yetkililer ürünleri denemeleri için katılımcıları fuar alanlarına yönlendirdi.
17:06 Oculus Rift'ten John Carmack şu an konuşma yapıyor
17:02 Gear VR, bir Oculus Rift değil sadece Note 4'ünüzü içine taktığınız ve telefonunuzu sanal gerçeklik cihazına dönüştüren bir kılıf.
17:00 Gear S'in de tanıtımı böyle geçti ve sıra Oculus tarafından yapılan Samsung Gear VR'ın tanıtımına geçildi
16:57 Gear S ile telefonunuza bağlanmadan da S Healt uygulamasını kullanabileceksiniz.
16:55 3G desteği sayesinde telefonunuz yanınızda değilse bile Gear S ile konuşabiliyorsunuz.
16:53 2 inç süper AMOLED ekranlı Galaxy Gear S ekran olarak kullanışlı olacağa benziyor
16:52 Özel kılıfı sayesinde yandan bildirimleri görmek güzel olacağa benziyor.
16:47 Kısayolların da eklenebileceği Egde Screen olarak tanımlanabilen yandaki ekran oldukça kullanışlı olacağa benziyor.
16:46 Ekim ayında piyasaya sürülecek olan Note 4'ün tanıtımı sadece bu kadardı. Yanında ekranı olan Galaxy Note Edge'e geçildi!
16:45 S Pen'e ek olarak Mont Blanc isimli lüks kalem ve saat markası ile Kalem konusunda iş birliğine gidilmiş.
16:42 Samsung Galaxy Note 4 telefonun kılıfları için Swarovski ile özel olarak anlaşmışlar.
16:41 3 adet mikrofonu ile hangi yönden ses gelirse o yönden kayıt alma özelliği ile de Note 4 oldukça etkileyici olmuş.
16:40 "Hızlı şarj olma özelliği" de oldukça işe yarar bir özelliğe benziyor. Bu özellik sayesinde 30 dakikada %50 şarj olabiliyor.
16:36 120 derece genişliğinde 'Panaroma Selfie' de Note 4 ile birlikte gelecek
16:35 Ana kamerası 16 megapiksel olacak olan Note 4'ün ön kamerası 3.7 megapiksel, diyafram aralığı ise 1.9 olacak.
16: 32 Snap NOTE özelliği ile öğrenciler kolaylıkla okullarda tahtadan fotoğraf çekip direkt telefonlarına not olarak kaydedebilecek.
16:29 Note 3'e göre S Pen'in basınç hassasiyeti iki katına çıkartılmış.
16:27 Ekranda birden fazla uygulamayı çalıştırma ve çalışan uygulamaların yerini ve boyutunu ayarlama özelliği de oldukça kullanışlı gibi görünüyor.
16:23 Süper AMOLED olacak olan Note 4'ün Ekranı ile de fark yaratacağına kesin gözü ile bakılıyor.
16:22 Kilit ekranına görmek istediğiniz fotoğrafları ekleyebilirsiniz her kilidi açtığınızda farklı fotoğraflar ile karşılaşabileceksiniz.
16:21 176 gram ağırlığında olacak olan Note 4, 8.5 mm bir inceliğe sahip olacak
16:20 Ürünleri Rüzgar gibi gösteren DJ Lee sahneden ayrıldı ve yerini Rachel Riley, Rory O'Neill ve David Park'a bıraktı
16:19 Samsung'un Oculus Rift'e rakip olarak çıkarttığı Galaxy Gear VR da ekranlara geldi.
16:18 Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Gear S' de görücüye çıktı!
16:17 Yan tarafında da ekran olan Galaxy Note Edge de Lee nin ellerinde! Dünya üzerinde bir ilk.
16:15 Arka tarafının hafif kavisli olması dikkat çekti.
16:14 Galaxy Note 4'ün Reklamı geldi!
16:11 "Akıllı telefon artık akıllı telefon değil sizin ekonomik güvenliğiniz ve kredi kartınız" olarak konuşmasına başlayan Lee, Note 4'te üst seviye şifreleme örnekleri olabileceğinin sinyallerini verdi.
16:08 Rachel Riley, Rory O'Neill ve David Park, Yönetim Kurulu başkanı DJ Lee'yi konuşma yapması için sahneye davet etti.
16:05 Samsung Galaxy Note 4'ün tanıtım filmi ekrana geldi.
16:01 Samsung Model bir telefonun da gruba bir çalgı aleti olarak dahil edildiği bir müzik ziyafeti veriliyor şu anda.
16:00 Etkinlik başlıyor
Samsung Galaxy Note 4'ün tanıtımının yapılacağı IFA 2014 etinliğinde gerçekleşecek gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz. Saat 16:00'dan itibaren blog başlayacaktır.
Samsung Galaxy Note 4 Canlı Bloglama
4 dk okuma süresi
Samsung Galaxy Note 4'ün tanıtımının yapılacağı IFA 2014 etinliğinde gerçekleşecek gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz. Saat 16:00'dan itibaren blog başlayacaktır.
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0