SM-N930F model adına sahip olacak olan cihazın Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerindeki IP68 sertifikasına da sahip olacağı garantilenmiş oldu. Aynı zamanda bu net görselde de Samsung'un yeni geliştirdiği ve TouchWiz'e göre biraz daha Note için özelleştirilmiş versiyon olacak Note UX arayüzü de barındıracağı söyleniyor.
Samsung Galaxy S6 Edge+'a göre çok daha şık ve sanki biraz daha kalın gibi görünen kasasına bakacak olursak kullanım açısından biraz daha rahat olacağını düşünüyorum. Keza Galaxy S6 Edge + oldukça ince kenarları ile tutuşta bence biraz sorun yaratıyordu. Ayrıca telefonun sol üstünde de (bakış açısına göre sağ üst) iris tarayıcının da olduğunu görebiliyoruz.
Yukarıda da daha önce çıkan görsellerini görebileceğiniz Galaxy Note 7, bakalım bizi şaşırtabilecek mi, yoksa beklenen yenilikler ile mi gelecek, hep beraber göreceğiz. Ayrıca fiyatına dair sızıntıları da buradan görebilirsiniz.