‘Something big is coming tomorrow. #TheNextGalaxy’ yani ‘Yarın büyük bir şey geliyor. Sonraki Galaxy anlamına gelen metinle yapılan paylaşım, tahmin edebileceğiniz üzere 1 Nisan şakası :). Aslında hala şaka olduğuna dair başka bir paylaşım gelmiş değil, ama şakadır. Kesin şakadır. (şaka di mi, yüreğimize indirmeyin)
Something big is coming tomorrow. #TheNextGalaxy
Samsung Mobile tarafından gönderildi 31 Mart 2016 Perşembe
Bunun şaka olduğunu anında çözen bir kullanıcı da Samsung’un Galaxy S8’i önümüzdeki yıla kadar çıkarmayacağını, dolayısıyla bunun 1 Nisan şakası olduğunu belirten paylaşımda bulundu. (1 Nisan, yurtdışında April Fools adıyla anılır)
Hazır lafı açılmışken Galaxy S8’le ilgili açılan bir sitede, cihazda olması beklenen bazı özelliklerden bahsedilmiş. (hatta hangi ülkede hangi fiyatlarla satılacağından bile bahsetmişler) Buna göre Galaxy S8 için 5.2 inç büyüklüğünde ve 4K çözünürlüğünde ekran, 4200mAh gücünde batarya, 30/8MP çözünürlüklerinde arka ve ön kamera, 6 GB RAM, 64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri uygun görülmüş. (rüyalar gerçek olsa değil mi?)