Modifiye Edilerek Bugatti Kadar Güçlü Hale Getirilen Camaro

56
5
2
2
2
Chavrolet'in efsaneleşen modellerinden olan Camaro'ya, Specialty Vehicle Engineering isimli bir şirket tarafından modifikasyon işlemleri uygulandı. Adeta yeniden yaratılan Camaro, tam 1.000 beygir gücünde.

Chavrolet Camaro, uzun yıllardır popülerliğini koruyan bir araç. Ancak son birkaç yıldır bu otomobilin hayranları, araçtan beklediklerini alamıyorlar. Bunun nedeni, şirketin model üzerinde yaptığı değişiklikler. Özellikle de 2019 model Camaro'nun ön kısmının değiştirilmesi, otomobili genel yapısından uzaklaştırdı. 

Camaro hayranlarını üzen tek şey modeldeki değişiklik değildi. Chevrolet'ten yapılan açıklamalar, otomobil sektöründe "Chevrolet, Camaro'dan vazgeçiyor." izlenimi uyandırdı. Şimdi ise Specialty Vehicle Engineering (SVE) isimli bir modifikasyon firması, Chevrolet'in bu efsane modeline bazı dokunuşlar yaparak, adeta yeniden yarattı.

İşte SVE imzalı yenilenen Camaro:

camaro

SVE ilk olarak, bu aracın 6.2 litrelik motorunu, 6.8 litrelik yeni bir motorla değiştirdi. Aracın yakıt sistemini de baştan aşağıya yenileyen ekip, aracın 650 beygirlik gücünü 1.000 beygire yükseltti. Aracın 881 Nm'lik torku, bu değişimlerin ardından 1.186 Nm'ye yükseltildi. Bu gücün sürekli olabilmesi için de araca özel bir süperşarj sistemi eklendi.

camaro

Aracın genel görünümünde de bazı değişiklikler yapıldı. Camaro'ya yeni bir arka spoyler takıldı, ayrıca pek çok yeri karbon fiber malzemelerle güçlendirildi. Aracın iç kısmında ise özel paspaslar kullanıldı ve koltuk başlıkları değiştirildi.

Tüm bu değişikliklerle birlikte bir Bugatti Veyron gücüne erişmiş olan Camaro'nun fiyatı ise 69 bin dolar (yaklaşık 400 bin TL) olarak belirlendi. Ayrıca SVE, bu özel tasarımlarını internet siteleri üzerinde de yayınlamaya başladı. SVE'nin resmi internet sitesine erişmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://carbuzz.com/news/introducing-the-1000-hp-yenko-camaro-for-only-69k
56
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
56
5
2
2
2