Monster Hunter World'ün Witcher 3 Güncellemesi PC İçin de Yayımlandı

11
1
1
1
0
Geçtiğimiz aylarda PlayStation 4 ve Xbox One için yayımlanan etkinlik, Monster Hunter World ve Witcher 3'ün ortak bir çatı altında toplanmasıyla gerçekleşiyor. Bildiğiniz üzere Witcher serisinin büyük bir kısmı canavarlardan oluşuyor ve Monster Hunter World de tam bu tarz bir oyun.

PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları için birkaç ay önce sunulmuş olan Monster Hunter World ve Witcher 3 etkinliği, nihayet PC oyuncuları için de oynanabilir oldu. Bahsi geçen etkinlik, bugün (9 Mayıs) yayımlanan bir güncellemeyle oyunculara sunuldu.

Monster Hunter World'e Rivialı Geralt'ı ve beraberinde birçok görevle birlikte eşyalar da getiren güncelleme, Rivialı Geralt'ı kontrol ederken yepyeni etkinliklere de katılmaya olanak sağlıyor. Bugün yayımlanan güncelleme, önümüzdeki haftalarda yenilenen etkinliklerle taze tutulacak.

Tüm bunlara ek olarak 17 Mayıs'ta bu güncellemenin getirdiği bir etkinlik olan "Contract: Woodland Spirit" oyunculara sunulacak. Contract: Woodland Spirit adlı görevi tamamlayan oyuncular, Witcher 3'ten tanıdığımız bazı eşyaları elde edebilecekler.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/monster-hunter-worlds-witcher-event-has-begun-on-pc/
11
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
1
0