Mortal Kombat 11’in İlk DLC'si Gümbür Gümbür Geliyor

24
2
2
1
1
Mortal Kombat 11’in ilk ek karakterleri getirecek DLC’si Kombat Pack DLC; Shang Tsung, Nightwolf, Sindel ve Todd McFarlane’s Spawn karakterlerini oyuna getirecek. Fragmandan çıkan bazı ipuçlarına dayanarak iki tane de konuk karakter getirecek olan DLC, Evil Dead serisinden Ash karakterini ve Terminatör karakterini oyuna getirebilir.

Shang Tsung, ilk olarak Mart ayında oyunculara duyurulmuştu. Büyücü karakter, Cary-Hiroyuki Tagawa tarafından canlandırıldı ve 1995 Mortal Kombat film uyarlamasından sonra rolüne tekrardan kavuştu. Benzer şekilde HBO animasyon serilerinde Spawn karakterini seslendiren Keith David, karakterini MK11’de de seslendirecek. 

Diğer Kombat Pack karakterlerine bakmadan önce, DLC’ye dahil olmaları, Mortal Kombat 11’in yayınlandıktan sonraki uzun planları hakkında ortaya çıkan bilgileri doğruladı. Spawn karakterinin yaratıcısı Todd McFarlane, Aralık ayında Mortal Kombat 11’de konuk karakter olarak Spawn’ı çıkardı ve oyuncular, oyunun dosyalarında Ash, Terminatör ve Joker için üstü açık referanslar buldular. 

Mortal Kombat 11’in Kombat Pack DLC’si açıklanan 6 karakteri ve her karakter için dış görünüş ve ekipman setleri getirecek. Bunun yanı sıra, mevcut 18 dövüşçü için de dış görünüş ekipmanları gelecek. Kombat Pack, 39.99 dolardan satışa sunulacak veya Mortal Kombat 11’in Premium Edition’u içinde gelecek.  

Fragmanı Aşağıdan İzleyebilirsiniz :

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/5/31/18648034/mortal-kombat-11-kombat-pack-dlc-spawn-nightwolf-sindel
24
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
24
2
2
1
1