Mortal Kombat 11’deki Terminator’a Ait Oynanış Videosu Yayınlandı

48
5
2
1
0
Mortal Kombat 11’e yeni bir karakter daha eklendi. Sinema efsanesi Terminator, artık vahşi bir Mortal Kombat karakteri olarak boy gösterecek. Mortal Kombat 11'in en yıpratıcı karakterlerinden biri olacak Terminator için oynanış videosu yayınlandı.

Mortal Kombat ve Terminator hayranlarının aylardır bekledikleri haber bugün geldi ve Mortal Kombat 11’e Terminator karakteri eklendi. Mortal Kombat YouTube hesabından Terminator’ın tam oynanış videosu yayınlandı. 

Mortal Kombat 11’e gelen Terminator, bildiğimiz ikonik Terminator’ın benzersiz bir kopyası. Karakterin dış görünüşü, Arnold Schwarzenegger’e çok benziyor. Terminator, Mortal Kombat 11’de sadece av tüfeğini ve zaman küresini kullanıyor. Aynı zamanda Terminator’ın teni ve giysileri mücadele sırasında eriyebiliyor. 

Karakter, önümüzdeki hafta erken erişime açılacak:

terminator mortal kombat 11

Terminator karakteri, oyuna eklenmiş olsa da kullanıma açılmış değil. Karakter, 8 Ekim’de erken erişime sunulacak. Terminator’ın ardından 26 Kasım’da Sindel, 28 Ocak’ta Joker ve 17 Mart’ta Spawn karakterleri Mortal Kombat 11’e eklenecek. Terminator'a ait tam oynanış videosunun ardından artık oyuncuların ne tepki vereceği merak konusu.

Mortal Kombat 11'deki Terminator'ın oynanış videosu:

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/10/01/mortal-kombat-11-terminator-gameplay-trailer/
48
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
48
5
2
1
0