Hala Tanıtılmayı Bekleyen Moto G8 Ortaya Çıktı

4
4
1
1
0
Motorola’nın herhangi bir resmi tanıtım yapmadığı Moto G8 modelleri için hazırlanan tanıtım görselleri ortaya çıktı. Telefon, daha önceki versiyonlardan çok da farklı gözükmüyor.

Motorola, 2018 yılında orta sınıfta başarı yakalayan Moto G6’yı ve ardından da gelişmiş Moto G7 ailesini tanıtmıştı. Geçen ay da G8 Plus ve G8 Play piyasaya girmişti. 

İlginç şekilde telefonun 'sadece' G8 olan versiyonu piyasaya çıkmadı. Söylentilere göre G8 ailesi yakın zamanda standart modelle genişleyebilir. 

Bütçe dostu olması beklenen telefonun göz alıcı renkleri ve çentikli ön paneli, ortaya çıkan tanıtım videosunda göze çarpan özellikler oldu. 6 saniyelik videoda ne yazık ki cihazın özellikleri hakkında bir bilgi yer almıyor. Yine de cihazın G8 Play ve G8 Plus’a benzer özellikleri olması bekleniyor. 

moto g8

Telefonun kısa videosundan özellikleri belli olmasa da bazı açılardan ailenin diğer üyelerini andırdığını söylemek mümkün. Hem arka kamera sistemi hem de ekran deliği daha önce G8 Play’de gördüğümüz özellikleri andırıyor. Ön tarafta küçük bir çentik, arka tarafta da 1+ 2 şeklinde planlanmış bir kamera ve LED flash görebiliriz. 

Telefonun ön tarafında alt çerçeve inceldiği için logoya yer olmasa da arkada bir Motorola logosu göze çarpıyor. Ön tarafta parmak izi sensörü olması da beklenmiyor. Onun yerini muhtemelen biyometrik sensör alacaktır. 

moto g8

Telefonun ekranının 6,3 inç IPS LCD ekran olması ve çözünürlüğünün de 2280x1080 piksel olması bekleniyor. Telefonun olası işlemcisi olarak Snapdragon 660 öne çıkarken, 64 GB depolama alanı ve 4 GB RAM ile telefonun desteklenmesi olası duruyor. G8, bu ürün gamının ortasında yer alacağa benziyor. Telefonun bataryası ise muhtemelen 4.000 mAh olacak. Tabii bunlar tamamen serinin ortak özelliklerine dayanan 'destekli sallamalar' seviyesinde kalan özellikler. 

Önceki telefonların kamera sistemlerine baktığımızda telefonun arka kamera düzeninin G8 Plus’ın 48 MP+ 16 MP + 5 MP kamerası ile G8 Play’in 13 MP + 8 MP + 2 MP sistemi arasında olması kimseyi şaşırtmaz. 

Motorola, telefonun gizliliğini korumak konusunda Apple, Google, Samsung rakiplerinden çok daha başarılı bir performans sergiliyor. Telefonun fiyatının 250 dolar civarında olması beklense de hem fiyat hem de özellikler belirsizliğini koruyor. Bilgiler kesinleştiğinde okurlarımızla paylaşacağız. 

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/moto-g8-leaked-promotional-video_id120241
4
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
4
1
1
0