Moto G9 Plus ve E7 Plus’ın Rengarenk Tasarım Görselleri Ortaya Çıktı

7
1
1
1
1
Motorola uzun zaman sonra yeniden aktif rol oynamaya karar verdiği akıllı telefon piyasası için iki yeni telefon hazırlıyor. Bu telefonlar olan Moto G9 Plus ve E7 Plus’ın tasarım görselleri ortaya çıktı.

Bir dönemin efsane telefonlarını üretmiş olsa da daha sonra rakiplerinin bu alanda gerisinde kalan Motorola, son dönemde akıllı telefon pazarında yeniden kendini göstermeye başladı. Firma peş peşe telefonlar geliştiriyor.

Motorola’nın iki yeni modeli olan Moto G9 Plus ve Moto E7 Plus için hazırlanmış tasarım görselleri sızdırıldı. Böylece yeni modelleri ilk defa görmüş olduk. Telefonlarda dikkat çeken bazı detaylar bulunuyor.

Google Asistan düğmesi geliyor

moto g9 plus

Her iki telefonda da Google Asistan düğmesi ve parmak izi okuyucu bulunduğu göze çarpıyor. Telefonların oldukça renkli tasarlandığı da bir başka dikkat çeken özellik oluyor. Evan Blass tarafından paylaşılan görüntülerde telefon kameraları da dikkat çekiyor.

G9 Plus, Note20 Ultra’da gördüğümüz Mystic Bronze rengine benzer bir bronz/altın rengi arası tona ve mavi bir renge sahip iki farklı alternatifle karşımıza çıkıyor. Kenardan kenara tasarıma, yuvarlak köşelere sahip telefonda önde sol üst köşede bir kamera deliği bulunuyor. Arkada ise dört kameralı bir sistem yer alıyor. 

Modülün üzerinde 64 MP ibaresi yer alması ana kameranın 64 MP olacağını gösteriyor. Bir süredir Quad Pixel teknolojisini kullanan Motorola bu özelliği G9 Plus’a da mutlaka getirerek düşük ışık çekim performansını geliştirecektir. Görsellerde telefonun teknik özellikleri yer almasa da daha önceki söylentiler 4 GB RAM, 128 GB depolama ve Qualcomm Snapdragon 690 işlemciye işaret ediyordu. Telefonun yan tarafında güç tuşu ve parmak izi okuyucu var.

Moto E7 Plus fiyat performansa oynayabilir

moto E7 plus

Tasarım görsellerinde hakkında çok fazla bilgi verilmeyen bir diğer telefon olan Moto E7 Plus, koyu mavi ve turuncu renklerde geliyor. Ön tarafta bu defa kamera için bir damla çentik tercih edildiği göze çarpıyor. 

Arkada ise telefonun iki kamerası ve flash ışığı bulunuyor. Motorola logosunun altında da parmak izi okuyucu yer alıyor. Sağda açma kapama tuşu, ses düğmeleri ve Google Asistan olması beklenen bir düğme daha yer alıyor. 

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2020/08/19/motorola-moto-g9-plus-e7-plus-leak-render/
7
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
1
1