Motorola Moto G8 Modelinin Yeni Fotoğrafları Ortaya Çıktı

5
3
1
1
1
Motorola'nın henüz resmi bir tanıtım gerçekleştirmediği Moto G8'in görüntüleri sosyal medyada yayılmaya başladı. Üç kameraya sahip olduğu görülen telefonun teknik detayları da söylentilere konu oluyor.

Chicago merkezli telefon üreticisi Motorola, eskiden oldukça popüler olan ancak popülaritesini giderek kaybeden bir şirket. Bu durumu tersine çevirmek için çabalayan Motorola, akıllı telefon sektörüne giriş yaparak eski popülaritesini ve müşterilerini geri kazanmak istiyor.

Geçtiğimiz günlerde resmi olmayan kısa bir tanıtım videosu yayınlanan Moto G8, henüz resmi olarak hiçbir kaynakta tanıtılmadı ancak cihazın teknik özellikleriyle ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Bununla birlikte telefon bazı yayın servisleri tarafından kanlı canlı bir şekilde görüntülendi ve kısmi detaylar paylaşıldı.

Motorola Moto G8'in gücünü Snapdragon 665 yonga setinden alması bekleniyor

Motorola Moto G8

Motorolanın görüntülerini gördüğümüz orta segment akıllı telefonu Moto G8, piyasaya sürülen Motorola Moto G8 Plus ile fazlasıyla benzer bir tasarıma sahip olacak. Moto G8'in gözle görülebilir en büyük farkının ekrandaki çentiğin biraz daha büyük olması olacağı söyleniyor, onun dışında Moto G8 hem Moto G8 Plus hem de Moto G8 Play ile benzer bir tasarıma sahip olacak.

Motorola Moto G8

Motorola Moto G8, söylentilere göre gücünü Snapdragon 665 veya Snapdragon 660 yonga setinden alacak. 4 GB RAM kapasitesine sahip olması beklenen telefonun farklı bir teknik detay bilgisi bulunmuyor.Üçlü kamera kurulumuna sahip olacak olan telefonda bir adet parmak izi tarayıcının bulunması bekleniyor. Parlak bir arka yüzeye sahip olacak olan Motorola Moto G8'in bu ayın sonlarına doğru tanıtılması ve önümüzdeki ay içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/11/08/moto-g8-plus-leak/#1
5
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
1
1