Motorola'nın Yeni Fiyat Performans Canavarı Moto M Yeniden Sızdırıldı!

0
0
0
0
0
Lenovo yönetimindeki Motorola, fiyat performans telefonlarındaki şöhretini yeni M modeliyle devam ettiriyor.

Lenovo tarafından satın alınmış Motorola, üst sınıfta Z serisiyle fark yaratırken, orta ve alt seviyelerdeki telefonlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Uzun zamandır sızıntıları gelen Motorola Moto M ile ilgili yeni bilgiler ve tahmini çıkış tarihi geldi.

Lenovo yönetimindeki Motorola, Moto G ve Moto E serisiyle liderliğini elinde tuttuğu ekonomik telefon segmentine yeni eklenecek M serisi, tamamen metaldan oluşan gövde tasarımı, ortalama performans ve yüksek pil ömrünü birleştiriyor. Bir de üzerine saf Android arayüzüne çok yakın olan Motorola arayüzü eklenince ortaya çıkan cihazlar tadından yenmiyor.

Önceki sızıntılarda da paylaştığımız tam metal gövdeye sahip olacak telefon, arkada bir parmak izi bulunduracak. 5.5 inç ekranla gelecek telefon, son söylentiye göre 5100 mAh pile sahip olacak. İşlemci kısmında Qualcomm’un az güç tüketen 14nm’lik Snapdragon 625 işlemcisini taşıyacak telefon, 3 ve 4 GB RAM ile gelecek. 32 ve 128 GB depolamaya sahip olacak telefonun hafızası MicroSD kart girişiyle 128 GB’a kadar arttırılabilecek. Telefonda 16 Mp arkada 8 ya da 5 Mp’de önde kamera bulunacak.

Motorola’nın ülkemize resmen geri döndüğünü bilerek muhtemel olarak ülkemizde de satışa çıkacak telefon tahminen Aralık ayında tanıtılacak. Fiyat konusunda henüz bilgi yok.

Kaynak : http://www.gsmarena.com/motorola_moto_m_leaks_again_with_specs_and_a_release_time_frame-news-21332.php
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0