Motorola Moto P40 Play'in Fotoğrafları ve Teknik Detayları Ortaya Çıktı

7
2
1
0
0
Bir dönemin en popüler cep telefonu üreticilerinden biri olan Motorola'nın yeni akıllı telefonu Moto P40 Play'in bazı teknik detayları ve fotoğrafları OnLeaks tarafından yayınlandı.

Cep telefonu dünyasının en saygın isimlerinden biri sayılan Motorola, orta sınıf akıllı telefon üretimine devam ediyor. Markanın yeni orta sınıf akıllı telefonu Moto P40 Play, sızıntı haberleriyle ünlü OnLeaks tarafından ortaya çıkarıldı.

Birkaç aydır adını duyduğumuz ancak hakkında hiç bir detaya erişemediğimiz Moto P40 Play'in fotoğrafları ve bazı teknik detayları OnLeaks'in sayesinde ortaya çıktı. Motorola P30'un devamı niteliğini taşıyan Moto P40 Play, OnLeaks'in yayınladığı detaylara göre gayet yeterli bir akıllı telefon gibi görünüyor.

5,6 inçlik çentikli bir ekrana sahip olan cihazın ölçüleri 147,7 x 71,5 x 9,2 olarak yayınlandı. Moto P40 Play'in ana kamera sensörünün 13 MP olduğunu bilsek de ön kamera sensörü, işlemcisi, RAM'i ve batarya kapasitesiyle ilgili hiçbir veri yayınlanmış değil.

İlerleyen günlerde cihazla ilgili yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor ancak Türkiye'de satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili yeni gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/motorola-moto-p40-play-973373
7
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
0
0