4.000 mAh Bataryalı Motorola One Hyper, FCC Onayı Aldı

3
3
1
0
0
Geçtiğimiz günlerde pek çok farklı sızıntıyla karşımıza çıkan Motorola One Hyper, FCC'den NFC onayı aldı. Böylelikle ABD ve Avrupa pazarında da satışa sunulacak olan telefonun bazı özellikleri de netlik kazandı.

İddialara göre Motorola’nın sahibi olan Lenovo, Motorola’nın son çıkacak olan telefonu One Hyper’ı çok kısa bir süre içerisinde piyasaya sürecek. Bildiğiniz üzere bahsi geçen bu telefon, şimdiye kadar pek çok sızıntıyla karşımıza çıkmış ve neredeyse bütün özellikleri belli olmuştu. Bugün ortaya çıkan bir rapor ise telefonun NFC özelliği için FCC onay sertifikası aldığını gösterdi.

Geçtiğimiz hafta Tayland'da NBTC onayı alarak Asya pazarına giriş yapacağı garantilenen XT2027-1 model numarasına sahip Motorola One Hyper, en son alınan FCC onayıyla Amerika ve Avrupa pazarına da giriş yapacak gibi duruyor. FCC listesine göre One Hyper adıyla listelenmeyen telefon, listede NFC desteği olan 4.000 mAh bataryalı bir cihaz olarak görüntülendi.

Motorola One Hyper’ın bilinen özellikleri:

Motorola One Hyper özellikleri

Listelemede ayrıca telefona dair bazı özellikler de yer aldı. Buna göre 160 mm yükseklik, 71 mm genişlik ve 170 mm çapraz uzunluğa sahip olan telefonda 6,69 inçlik bir ekranın yer alması bekleniyor. Daha önceki sızıntılardan 32 MP kızaklı ön kameraya sahip olacağını bildiğimiz One Hyper, bu özelliğiyle Motorola’nın ilk kızaklı kameraya sahip telefonu olacak.

Gücünü Snapdragon 675 işlemcisinden alması beklenen bu cihaz, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. Arka tarafına gelecek olduğumuzda çift kamera kurulumunun bizi karşıladığı One Hyper, bu doğrultuda birincil sensör olarak 64 MP Samsung Bright GW1 sensörü ve 8 MP’lik derinlik sensörünü bünyesinde bulunduracak gibi görünüyor.

Düşük ışık çekimleri için özel olarak tasarlanmış Gece Görüş moduna sahip olacak olan Motorola One Hyper’ın, bu sayede başarılı gece fotoğrafları çekmesi bekleniyor. Telefon, güvenlik noktasındaysa arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörüyle birlikte satışa sunulacak.

Motorola One Hyper

Telefonun çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi bulunmuyor ancak 13 Kasım’da çıkış yapacak olan katlanabilir telefon Moto Razr ile birlikte tanıtılabileceği söyleniyor. Bu noktada telefonun ne zaman tanıtılacağını görmek için biraz daha beklemek zorunda kalacağız.

Kaynak : gizchina.com/2019/11/06/motorola-one-hyper-with-4000mah-battery-nfc-gets-fccs-approval/
3
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
1
0
0