Motorola’nın Pop-Up Kameralı İlk Telefonunu Tanıtacağı Tarih Belli Oldu

9
2
2
0
0
Motorola, pop-up kameralı yeni akıllı telefonu One Hyper’ı önümüzdeki günlerde tanıtacağını duyurdu. Motorola’nın yeni akıllı telefonu One Hyper, akıllı telefon üreticisinin ilk pop-up kameralı telefonu olacak.

Lenovo’nun sahibi olduğu Motorola Mobility, önümüzdeki günlerde yeni bir akıllı telefonla karşımıza çıkacak. Motorola One Hyper, akıllı telefon üreticisinin ilk pop-up selfie kameralı telefonu olacak. 

32MP çözünürlüklü pop-up selfie kamerası ile One Hyper, damla çentik ya da delikleri sevmeyen akıllı telefon kullanıcıları için bir alternatif olacak. Motorola One Hyper, 32Mp pop-up selfie kamerası ve ikili arka kamera yapısı ile orta düzey akıllı telefonlar arasına katılacak. 

Motorola One Hyper

Motorola One Hyper’la ilgili ortaya çıkan söylentiler eğer doğruysa, One Hyper’ın arka kısmındaki 64MP’lik ana kameraya 8MP’lik derinlik sensörü eşlik edecek. One Hyper’ın Qualcomm 11nm Snapdragon 675 işlemcisine 4GB RAM eşlik edecek. Telefonun dahili depolama alanının 128GB olması bekleniyor. 

Orta seviye akıllı telefonlar dünyasının yeni üyesi olacak One Hyper’ın ekranı ise 6.39 inç büyüklüğünde Full HD+ olacak. Cihazın bataryasının ise 3600mAh kapasitesinde olması bekleniyor. 

Motorola One Hyper

Motorola’nın yeni akıllı telefonu One Hyper, Android 10 işletim sistemine sahip olarak 3 Aralık’ta Brezilya’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Eylül ayından beri hakkında bilgiler gelmeye devam eden Motorola One Hyper’ın fiyatı ile ilgili ise şu ana kadar bir bilgi yansımadı. 

Kaynak : https://www.androidcentral.com/motorolas-first-phone-64mp-camera-will-debut-december-3
9
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
2
0
0