Orta Seviye Kralı Motorola One Power’ın Teknik Özellikleri Sızdırıldı

15
10
3
2
2
Geçtiğimiz yıl Moto X4 ile orta seviyeli Android cihazlar konusunda rüştünü ispatlayan Motorola, şimdi de Android One ile güçlendirilmiş olan One ve One Power cihazlarıyla geliyor. TENAA tarafından onaylanan cihazların özellikleri ortaya çıktı.

Lenovo bünyesinde akıllı telefon sektörüne dönüş yaptıktan sonra başarılı işler ortaya koyan Motorola, One ve One Power cihazları için Çinli kuruluş TENAA’dan onayı kaptı. Bu onayla birlikte cihazın olası teknik özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Büyük ekranı ve bataryasıyla dikkat çekecek One ve One Power serisi, Google’ın torpilli sürümü Android One ile güçlenecek. 

6.2 inçlik ekranı ve 2246 x 1180 piksellik çözünürlüğü ile orta seviye bir cihaza dair beklentileri karşılayan One Power, bu ekran üzerinde bir de çentiğe sahip olacak. Arka kamerada 16 MP’lik ana sensör ve 5 MP’lik bokeh efekti için yapılan ikincil sensöre sahip olan cihaz, bu kameraları iPhone X gibi dikey olarak yerleştiği bir gövdeye sahip.

Söylentilere göre 1.8 gHz hızındaki, 8 çekirdekli Snapdragon 636 işlemcisiyle gelecek cihaz, 3, 4 veya 6 GB RAM seçeneklerine sahip olabilir. Ayrıca depolama tarafında 32 ve 64 GB’lık iki seçeneğe sahip olacak cihaz, 128 GB’a kadar microSD kart okuyucusu desteği sağlayacak. Batarya konusunda 4850 mAh ile harikalar yaratan Motorola’nın yeni cihazı, Android 8.1 ön yüklü olarak dağıtılacak. 

Motorola, güncellemeler konusunda Android One programının desteğini alacak cihazın çıkış tarihi için bir açıklamada bulunmadı. Lenovo’nun ise ne için olduğu belli olmayan 2 Ağustos tarihli bir lansmanı var.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Motorola-One-Power-specs-leak_id107099#image-326884
15
10
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
15
10
3
2
2