Motorola One Vision ve E6'nın Bütçe Dostu Olduğunu Gösteren Yeni Görseller Sızdırıldı

9
5
2
0
0
Motorola One Vision ve Moto E6 telefonlarının yeni sızdırılan görselleri, cihazların daha çok bütçe odaklı olacağının sinyallerini veriyor. One Vision, özellikle 48 MP kamerası ile dikkat çekiyor.

Yeni sızdırılan bazı görseller, Motorola'nın 15 Mayıs'ta bir etkinlikle duyurması beklenen Motorola One Vision ve Moto E6 cihazları hakkında pek çok bilgiyi ortaya çıkardı.

Motorola'nın One Power modelinin devamı olması beklenen One Vision, bronz ve mavi renkler ile kullanıcılara sunulacak. Sızan görsellerden cihazın 48 MP ana arka kameraya sahip olacağı anlaşılıyor. Bu, uygun fiyatlı bir model olması beklenen One Vision'un segmentine göre oldukça iyi bir kameraya sahip olacağı anlamına geliyor.

Cihazın arkasındaki Android One logosu, Android One programının bir parçası olacağını gösteriyor. One Vision, stok Android'e yakın bir sürüm ile çalışacak ve muhtemelen iki yıl boyunca en yeni güncelleştirmeleri alacak.

Önceki sızıntılardan da elde edilen verilere göre cihazın 6.2 inç HD+ ekran, Snapdragon 675 işlemci, 6 GB RAM, microSD ile geliştirilebilir 64 GB ya da 128 GB depolama alanı ve 4132 mAh bataryaya ahip olması bekleniyor.

f /1.75 diyaframlı 48 MP arka kamerası bulunan telefon, 5 MP ikinci kameraya sahip olacak. Ayrıca f /1.8 diyafram açıklığına sahip 12 MP ön kamerası olması bekleniyor.

Moto E6'nın ise E5'in üzerine çok farklı yenilikler katmayacağı görülüyor. Buna göre cihazın fiyatının uygun olması bekleniyor. Yine önceki sızıntılardan da anlaşıldığı üzere Moto E6'nın Snapdragon 430, 2GB RAM, 32GB depolama ve 5.45 inç ekran ile çıkması bekleniyor. Cihaz arkaya bakan f/2.0 diyaframlı 13 MP kameranın yanı sıra yine f/2.0 diyaframlı 5 MP bir ön kameraya sahip olacak. Bütün bunların yanı sıra cihaz, Android 9 Pie işletim sistemi ile çalışacak.

Cihazlar için şimdilik elde edilen bilgiler bunlar. Haftaya çarşamba günü Motorola'nın gerçekleştireceği etkinlikte cihazlar bütün ayrıntıları ile kullanıcılara sunulacak.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/new-leaked-renders-show-motorola-one-vision-and-e6
9
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
5
2
0
0