Motorola P50, Haziran’da Delikli Ekranla Piyasaya Sürülecek

8
3
2
2
1
Motorola, Çin'in sosyal medyası Webio'dan Haziran ayında Motorola P50 adında yeni bir telefonun piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Motorola, dün düzenlediği etkinlikle Motorola One Vision telefonunu duyurdu. Şirketin Çin kanadı ise Haziran ayında Çin’de Motorola P50 adında bir telefonun piyasaya sürüleceğini Webio’dan onayladı. Motorola One Vision'ın Çin'de, Haziran ayında Motorola P50 olarak piyasaya sürülebileceği düşünülüyor.

Motorola, geçen yıl Android One işletim sistemine sahip olan Motorola One Play ve One Power telefonlarını piyasaya sürmüştü. Her iki telefon da Çin'de Motorola P30 Play ve P30 Power olarak çıkmıştı. Bu nedenle, yakın bir zamanda açıklanan Android One işletim sistemine sahip One Vision telefonunun P serisi telefon olarak Çin'de çıkması muhtemel görünüyor.

Motorola P50'nin delikli bir ekranı bulunuyor. Yayımlanan resimde telefonun arka tarafı tam olarak görünmüyor. Ancak telefonda sol üst köşeye dikey olarak konumlandırılmış çift kamera yer alabilir. Telefon, tasarım açısından Motorola One Vision’a benzerlik gösteriyor. One Vision beklendiği gibi gerçekten Çin’de P50 olarak piyasaya sürülecekse ZUI tabanlı Android 9 Pie işletim sistemiyle birlikte gelebilir.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/05/16/motorola-p50-to-launch-in-june-with-punch-hole-display/
8
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
2
1