Motorola Razr 5G'nin Batarya Boyutu Ortaya Çıktı

8
2
2
0
0
Motorola'nın önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen yeni katlanabilir telefonu Razr 5G, TÜV Rheinland sertifikası aldı. Alınan sertifikayla birlikte daha önceleri birçok özelliği ortaya çıkan akıllı telefonun batarya kapasitesi de netleşmiş oldu.

Bir dönemlerin efsane markası Motorola, bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Razr modeliyle katlanabilir akıllı telefon sektörüne hızlı bir giriş yapmıştı. Samsung ve Huawei'nin enine katlanabilen akıllı telefonlarının aksine dikine katlanan yapısıyla dikkat çeken akıllı telefon, satış rakamlarıyla da Motorola'yı memnun etmeyi başarmıştı.

İlk katlanabilir akıllı telefonuyla iyi bir ivme yakalayan şirket, şimdi de Motorola Razr 5G modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kanlı canlı görüntülenen akıllı telefon, bu kez TÜV Rheinland veri tabanında tespit edildi. Sertifika belgesiyle birlikte akıllı telefonun bazı özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Motorola Razr, 2.633 mAh'lik bir bataryaya sahip olacak:

Motorola TÜV Rheinland sertifikası

Paylaşılan görüntülerden yola çıkarak Motorola Razr 5G'nin 'XT 2071' model numarasını taşıdığını ve telefonun dört farklı varyantı olduğunu söyleyebiliriz: 'XT 2071-2', 'XT 2071-3', 'XT 2071-4' ve 'XT 2071-5'. Tüm bu varyantlar, toplam 2.633 mAh (1.180 mAh + 1.453 mAh) kapasiteye sahip çift hücreli bir bataryadan güç alıyor. Ayrıca görüntülerden de anlaşılacağı üzere telefonun 18 W şarjı destekleyeceğini söyleyebiliriz.

Motorola Razr'ın önümüzdeki eylül ayının başlarında resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Şu anda bildiğimiz kadarıyla cihaz, mevcut 4G modeline kıyasla birkaç yükseltmeyle birlikte piyasaya sürülecek. Bu yükseltmelerden ilkiyse 5G ağlarını destekliyor olabilmesi. Bununla birlikte donanım tarafında da bazı gelişmeler bizleri bekliyor.

Daha önceki söylentilere göre yeni Motorola Razr 5G'de önceki nesilde kullanılan Snapdragon 710 yerine Snapdragon 765 yonga seti yer alacak. Katlanabilir telefonun ayrıca en az 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olması, kamera kısmında mevcut Razr modelindeki 16 MP'lik sensör yerine 48 MP'lik bir sensör kullanılması bekleniyor. Ön kameranın ise 5 MP'lik sensör yerine 20 MP olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak : https://www.mysmartprice.com/gear/motorola-razr-5g-battery-capacity-tuv-rheinland/
8
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
2
0
0