Mr. Robot'taki Elliot'ın Hayatını VR Gözlükleriyle İzleyin!

2
0
0
0
0
Mr. Robot dizisinin ana karakteri Elliot'ın hayatından dizide olmayan 12 dakikalık bir bölüm VR gözlükleriyle izlenebilecek.

Kendi içinde psikolojik savaş veren bir siber güvenlik uzmanı Elliot'ın başından geçen olayları konu alan Mr. Robot dizisi sanal gerçekliğe taşınıyor. Yeni sezonundaki gizemlerle geçtiğimiz sezona göre çok daha heyecanlı hale gelen dizi yine milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilirken diziyle ilgili güzel sürprizler de zaman zaman karşımıza çıkıyor.

Özellikle Mr. Robot gibi gizemli dizilerde bazen ana karakterin yerine kendimizi koymaya çalışırız ancak Mr. Robot'un yeni sürpriziyle ana karakter biz oluyoruz. Mr. Robot dizisinin ana karakteri Elliot'ın hayatından hiç bilinmeyen bilgilerin olduğu flashback niteliğinde 12 dakikalık bir kısa film yayınlanacağı duyuruldu. Bu 12 dakikalık kısa film ise sadece sanal gerçeklik gözlükleriyle izlenebilecek.

Mobil uygulamada yayınlanacak

Bu yayınlanacak 12 dakikalık kısa filmde Elliot karakterinin bakış açısıyla olayları görecek ve sanal gerçeklik gözlükleri sayesinde adeta yaşayacağız. Mr. Robot'un bu VR içeriği Android ve iOS platformunda bulunan Within uygulaması üzerinden 21 Temmuz tarihinde yayınlanacak. Within'deki VR içerikleri CardboardSamsung Gear VR, Oculus Rift ya da HTC Vive tarafından destekleniyor. Yani bu sanal gerçeklik gözlüklerinden birine sahipseniz Within'de yayınlanan içerikleri izleyebilirsiniz.

Ancak bir kaynakta bu içeriğin San Diego'da düzenlenen Comic Con için yapıldığı, sadece Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Mr. Robot fanları tarafından erişilebilir olacağı ve Cardboard desteklemeyeceği söylenmiş. Yine de böyle bir durum olacağını sanmıyoruz çünkü Within uygulaması Türkiye dahil birçok ülkede kullanılabiliyor ayrıca uygulamada şu ana kadar bölge sınırlandırmasıuygulanmıyor. Uygulama Google Cardboard ile de uyumluluk sağlıyor.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0