Mr.Robot’un 3.Sezonu’ndan Bir Parça Sızdırıldı!

2
1
0
0
0
Mr.Robot'un kreatorü Sam Esmail, Twitter hesabından bir senaryo parçası paylaştı. Bu, dizinin merakla beklenen 3. sezonundan bir bölüm olabilir.

Mr. Robot, hayranlarının yayınlanmasını sabırsızlıkla beklediği bir dizi. Gelecek bölümleri için bizi daima merakta bırakan dizinin kreatörü, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Üçüncü sezonun neye benzeyeceği hakkında bize ufak da olsa bir işaret veren bu paylaşım, dizi senaryosundan bir parça olabilir. Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail’in paylaştığı senaryo sayfasında herkesin hayranlık beslediği hacker Elliot, psikiyatristi Krista ile konuşuyor. Krista, Elliot’a “Toplumda seni en çok hayal kırıklığına uğratan şey ne?” diye sorduğunda karakterimiz Elliot, şöyle cevaplıyor: “Bu çok kolay bir soru, Donald Trump daha yeni başkan seçildi”.

Aslında biraz klişe bir paylaşım olsa da bu Angela’nın dizideki konumuyla ilgili bir değişime işaret de ediyor olabilir. Belki de sadece Sam Esmail, siyasi bir paylaşımda bulundu, bilemiyoruz. Kreatör, henüz bu konuda herhangi bir doğrulamada bulunmadı. Esmail daha önce de bu tarz paylaşımlarda bulunmuş, Mobley ve Trenton kadar Angela’nın da neyi neden yaptığı hakkında ipuçları taşıyan paylaşımlar, diziseverlerin gündemine oturmuştu. Henüz premiyeri yayınlanmayan dizinin yeni bölümlerini bir süre daha beklemek zorundayız.

Kaynak : http://www.geek.com/television/mr-robot-creator-may-have-leaked-a-bit-of-the-shows-third-season-1679510/
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0