Mr. Robot'un Mobil Oyunu iOS ve Android için Yayınlandı!

2
0
0
0
0
Popüler TV serisi Mr. Robot'un bir süredir konuşulan mobil oyunu gerçek oldu. Mr. Robot: 1.51exfiltrati0n.ipa adlı oyuna birlikte göz atalım.

Popüler TV serisi Mr. Robot’un bir süredir iddia edilen oyunu gerçek oldu. Telltale Games tarafından hazırlanan oyun hem iOS hem de Android platformları için bugün yayınlandı. 

Klasik mobil oyun deneyiminden farklı bir formata sahip oyun diziden fazlasıyla beslenmiş durumda. Tamamen diziye göndermeler içeren oyunu adı da  “Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk” olarak belirlenmiş ve diziye kuvvetli bir selam göndermiş. 

Dizinin ana karakteri Elliot’un çökerttiği E Corp şirketinin mesajlaşma uygulamasının kullanılabildiği oyunda karakterler ile gerçek zamanlı diyaloglar gerçekleştiriliyor ve tercihlere göre hikayenin akışına etki ediliyor. İnternet bağlantısı gerektirmeyen oyun ücretli olarak satışa çıkmış durumda. App Store’da 7.99 TL olan oyunun fiyatı Google Play Store’da ise 8.79 TL olarak belirlemiş durumda. Oyunun iOS sürümünü buradan, Android sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0