18 Yıl Sonra Gelen Muhteşem Halo Master Chief Figürü

22
4
4
1
1
Yıllardır piyasaya çıkan pek çok Halo figürü olsa da bu seferki figür çok daha hoş gözüküyor. 125 dolarlık figür, 1000toys tarafından üretildi.

G.I. Joe oyuncaklarının piyasaya sürüleceği dönemde, oyuncakları yapan firmanın pazarlama ekibinin önünde ciddi bir sorun vardı: Erkek çocuklar bebeklerle oynamazdı. Firma da çözüm olarak yaptığı oyuncaklara aksiyon figürü demeye başladı. Daha sonra bu kavram genele yayıldı. Bugün pek çok firma, farklı serilere ait aksiyon figürleri üretiyor. 

Aksiyon figürleri oldukça çok satan serilerden biri de Halo serisi. Yeni bir Halo aksiyon figürü, ilk oyundaki orijinal Master Chief tasarımıyla evini süslemek ve koleksiyonunu genişletmek isteyenleri bekliyor. 1000toys tarafından üretilen figürde Japon mekanik tasarımcısı Izmojuki’nin de katkıları var. 1/12 ölçekli figürün fiyatı ise 125 dolar.

halo-1-master-chief-figürü

125 dolar, figür piyasası standartlarına göre biraz yüksek olsa da bu kadar detaylı ve ince işçilikli figürler için çok da şaşırtıcı değil. Paketten figüre ek olarak çeşitli aksesuarlar, beş farklı el, enerji kılıcı, iki tabanca ve bir tüfek çıkıyor. 

Eklemlerine özel olarak ilgi gösterilen figür, poz verdirildiği zaman garip açılarla eğilip bükülmüyor ya da figür deforme gözükmüyor. Bu figür, firmanın yeni Halo serisinin de habercilik görevini üstleniyor.

Kaynak : https://kotaku.com/19-years-later-weve-got-the-perfect-halo-action-figure-1837800752
22
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
22
4
4
1
1