Elon Musk'ın Atatürk Paylaşımları Devam Ediyor! Şimdi de Twitter'da Atamızın Sözünü Paylaştı

359
24
9
9
4
Elon Musk'ın Atatürk Paylaşımları Devam Ediyor! Şimdi de Twitter'da Atamızın Sözünü Paylaştı
Space X şirketinin kurucusu Elon Musk, dün İnstagram'daki Anıtkabir paylaşımından sonra, bugün de Twitter'da "Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin. Mustafa Kemal Atatürk" mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Beştepe'deki görüşmesinin ardından dün Anıtkabir'den iki adet fotoğraf paylaşan Musk, bugün de Twitter'dan Atatürk'ün "Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin." sözünü paylaştı. Paylaşım sadece 1 saat içerisinde 30 bin beğeni aldı.

Musk'ın kısa bir süre sonra paylaştığı fotoğrafta ise Atatürk Mozalesi yer aldı. Musk, fotoğrafın altına, "Çiçekler koydum. Üç kırık kaburga, delik bir akciğer ve yine de savaştı. Yurtta barış, cihanda barış için" notunu ekledi.

()

Mustafa Kemal Atatürk hakkında yaptığı her paylaşım sonrasında, türk takipçilerini coşturan Elon Musk hakkında şakayla karışık bazı tweetler de atıldı. Bizim kadar Twitter alemini de şaşırtan bu duruma, kullanıcılar tarafından çok farklı yorumlar geldi. İşte bazıları;

10 Kasım nedeniyle bu paylaşımları yaptığını düşündüğümüz Musk, açıkçası bizi gün geçtikçe şaşırtmaya devam ediyor. İlk başlarda bu paylaşımları, ülkemizi ziyaret ettiği için yaptığını düşünüyorduk. Ancak iş gerçekten de ilginç bir hal almaya başladı.

Son dönemlerde sözde bizim vatandaşımız olan birtakım 'internet ünlüleri' Atatürk'e hakaret etmeye çalışırken, bir andan da yüreğimize de su serpmiyor değil tabii ki bu durum. Musk’ın bu paylaşımları hakkında siz ne düşünüyorsunuz, yorum olarak bizimle paylaşın.

359
24
9
9
4
Emoji İle Tepki Ver
359
24
9
9
4